ELTE Sikerek: Romsics Ignác

VA
VB
TB
KP
DB
192 résztvevős és érdeklődős
A regisztráció határideje lejárt.

Hírneves, az ELTE falai közül kikerült volt hallgatók beszélnek munkásságukról és jelen törekvéseikről,  ELTE-s kötődéseikről, valamint sikerről, értékekről és karrierépítésről azon az előadássorozaton, amelyet ELTE Sikerek címmel rendez az Alumni Központ. Következő előadónk: Romsics Ignác, Széchenyi-díjas történész. 

Romsics Ignác (BTK '76) posztgraduális képzésben szerzett diplomát az ELTE BTK történelem szakán 1976-ban. Fő kutatási területe Magyarország 20. századi története. Legismertebb művei Bethlen István (1991), Magyarország története a XX. században (1998) és Magyarország története (2017). 2005-ben Széchenyi Díjat, 2010-ben Szilárd Leó professzori ösztöndíjat, 2014-ben Prima Díjat kapott. 2020-tól az MTA Vezetőségének tagja és a BBC History főszerkesztője. Tovább 

Az esemény időpontja: 2021. október 13. 18:30

Esemény helyszíne: 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. 

Az előadásról ÉLŐ, STREAMELT KÖZVETÍTÉST biztosítunk. Ennek részleteit a regisztrált érdeklődőkkel az előadás előtti napokban osztjuk meg.

A rendezvény ingyenes, és regisztrációhoz kötött (regisztrációs gombot alul a plakát alatt találja). Így vagy úgy, mindenképpen élőben láthatja! A helyszínen védettségi igazolvány felmutatása, és maszk viselése KÖTELEZŐ!

Előadónk idézetei:

"Minden az olvasással kezdődött…" /Romsics Ignác/


"A tudomány gyökere keserű, gyümölcse pedig gyönyörűséges." /Apáczai Csere János/

Beszámolók a korábbi előadásokról: Lovász László, Tölgyessy Péter, Persányi Miklós, Nagy Tímea, Lackfi János, Béres József, Barabási Albert-László, Freund Tamás, Winkler MártaBojár GáborStumpf István, Spiró György, Kolosi Tamás,Tardos Éva, Pléh CsabaPrószéky Gábor és Hamar Dániel

Sorozatismertető 


kedvel
2631 megtekintés Látogatók
Ossza meg
ELTE Sikerek
Publikált: BTK Alumni Tagozat

ELTE Aula Magna (1053 Budapest, Egyetem tér 1-3.)

Egyetem tér 1-3. 1053 BUDAPEST

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt események

csü.

25

ápr.

Egyetem megnyitja kapuit - Trefort-kert

ELTE Trefort-kert

Budapest

ked.

23

ápr.

Meet ELTE in Nanjing, China 罗兰大学到南京!在04月23号我们会见面!!

Jinling Hotel

Nanjing