Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Kampányok és támogatások 2020

Beszámolók

-

2020.12.21

Az ELTE Alumni törekszik arra, hogy az ELTE Diplomások köre bevonásával és az ELTE Alumni Alapítvány közreműködésével egyre nagyobb támogatást nyújthasson az arra rászorulók számára. Kiemelt célunk a tehetséges, rászoruló hallgatók támogatása, mely idén kiegészült a koronavírus károsult hallgatók támogatásával is: az Alumni Ösztöndíj mellett létrejött az Alumni Segély (COVID-19) is, melyre a pályázási időszak hamarosan indul. Ismerje meg kampányainkat és a támogatottakat!


Kampányaink - a forrásokért 

Az év elején a szokásos 1%-os kampányt folytattuk, melynek keretén belül 443 378 Ft adomány érkezett be az alapítványhoz SZJA felajánlásokból. 

Az év során új támogatói kampányokat indítottunk. Augusztusban hirdettük meg az Egyetemi címeres póló kampányt, melynek során jó minőségű, sötétkék galléros pólóval ajándékoztuk meg támogatóinkat. Szinte minden kar alumnusa élt a lehetőséggel, így összesen 565.210 Ft adomány érkezett be az ELTE Alumni Alapítványhoz, mely minimum 174.000 Ft növeli az Alumni ösztöndíj alapot. 

A pólókampány sikerét követve - annak mintájára - november végén zajlott a Vigyázz, kész, KITŰZZZ! fantázia nevű kitűző kampány, ahol aranyszínű, ELTE címeres kitűzővel ajándékoztuk meg támogatóinkat. Népszerűségét fémjelzi, hogy minden kar alumnusa élt a lehetőséggel. A kampány keretében 300.000 Ft adomány érkezett be az ELTE Alumni Alapítványhoz, melyből minimum 200.000 Ft-al növelhetjük az Alumni Ösztöndíj alapot. 

Az idei virtuális Alumni Jótékonysági Kampány egyik fő elemeként Prof. dr. Borhy László, Egyetemünk rektora és egyben az ELTE Alumni Alapítvány elnöke az ELTE Diplomásainak közösségét levélben kérte, hogy összefogásukkal segítséget nyújtsanak a COVID-19 vírusjárvány miatt nehéz helyzetbe került hallgatóknak. A kampány keretében ezt nem csak online hirdettük, de sok száz alumnusnak nyomtatva, sárga csekk kíséretében is elküldtük. A kampány üzenete célba érni látszik: eleddig 231.000 Ft érkezett be az Alapítvány számlájára, az adományozók döntésének megfelelően egy az egyben az Alumni Ösztöndíj, vagy az Alumni Segély C alapját növelve. 


Támogatásokról - kiket, hogyan, mióta támogatunk? 

Ismerje meg, és ismerkedjen meg velük: olvassa az Alumni Ösztöndíjasokról készült összeállításunkat!

Az Alumni Segély (COVID-19) pályázathoz még várjuk az adományokat. Kiírása 2021 elején várható a Támogatások fül alatt. 


Ön is támogatná az ELTE Alumni törekvéseket?

Ezt most is megteheti! Prof. dr. Borhy László felhívása továbbra is nyitott az adakozni kívánók számára. 

Mindamellett erre a kölcsönös előnyök elvén működő Média ajánlatunk, valamint az épp aktuális Szponzorációs lehetőség is lehetősége ad, és nyitva áll! 

A rászoruló hallgatók nevében is köszönet az adományokért! 

kedvel
616 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Beszámolók

ELTE Sikerek: Erdei Anna

egy tag profilképe

Alumni Központ

19 április

Beszámolók

Szakmai délután és alumni találkozó a Magyar mint Idegen Nyelv Tanszéken

egy tag profilképe

Bölcsészettudományi Kar ELTE

16 április

Beszámolók

A KÉZFUNKCIÓ VÁLTOZÁSA ÉS JELLEMZŐI STROKE UTÁN - BESZÁMOLÓ

MB

Magdolna Bebtó

10 április