Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Prof. dr. Borhy László rektor levele az összefogásért

Hírek

-

2020.11.20

Prof. dr. Borhy László, Egyetemünk rektora arra kéri az ELTE Diplomásainak közösségét, hogy összefogásukkal segítséget nyújtsanak a rászoruló hallgatóknak. 
Most a tehetséges hallgatóknak létrehozott Alumni Ösztöndíj alap növelése mellett lehetőség nyílik arra is, hogy a Covid-19 vírusjárvány következtében kialakult gazdasági helyzet miatt nehéz helyzetbe került hallgatókat is támogathassuk. Ehhez az Egyetem örökdiákjainak összefogására van szükség! 

Akár utalással, akár csekk* befizetésével juttatja el adományát, választásának megfelelően a megjegyzéshez írja be: „Tehetség” vagy „Covid”. ELTE Alumni Alapítvány Bankszámlaszáma: MKB 10300002-10408814-49020010. Amennyiben ehhez emailben hozzájárul, nevét az összeggel együtt támogatói oldalunkon feltüntetjük*. 

Látta már a Virtuális Alumni Jótékonysági Kampányhoz kapcsolódó valamennyi kezdeményezésünket? Ide kattintva megtalálja mindet!  

*Ezirányú igényét, illetve az adománnyal kapcsolatos közlési hozzájárulást az almamater@alumni.elte.hu email címre várjuk. 

120 megtekintés Visites

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Hírek

COVID-19 hírek az Egyetemről

egy tag profilképe

Alumni Központ

23 november

Hírek

Adventi est

egy tag profilképe

Alumni Központ

23 november

Hírek

Alma Mater - Összefogás

egy tag profilképe

Alumni Központ

20 november