Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Egyetemi címeres póló kampány

Beszámolók

-

2020.11.04

Sikerrel zárult Egyetemi címeres póló kampányunk! Köszönjük a szíves közreműködést közel 80 alumnusunknak, akiknek hála az ELTE tehetséges rászoruló hallgatóit még jobban támogathatjuk!

A 2020. augusztusában meghirdetett kampányban ELTE emblémás sötétkék galléros pólóval ajándékoztuk meg támogatóinkat. Szinte minden kar alumnusa élt a lehetőséggel, még a GTI-ről és a szombathelyi kampuszról is érkezett adomány. A legtöbben a TTK-ról jelentkeztek, azt szorosan követve a másik két nagy karról, a BTK-ról és az ÁJK-ról

A résztvevők között ajándékcsomagokat is sorsoltunk. 

Farkasné Böjtös Beáta (TTK, IK), Pankucsi Zoltán (PPK) és Zsidi Vilmos (BTK) a három szerencsés, ők a pólójuk mellett emblémás ajándéktárgyakat is találnak csomagjukban. Gratulálunk!

Akik esetleg lemaradtak volna a kampányról, ne csüggedjenek, figyeljék híradásainkat, mert hamarosan - az Adakozó Kedd (Giving Tuesday) alkalmával - újabb ELTE-s relikviához lehet jutni. 

Jelen kampány keretében 565.210 Ft adomány érkezett be az ELTE Alumni Alapítványhoz, melyből várhatóan 174.000 Ft-ot a tehetséges, rászoruló hallgatók támogatását szolgáló Alumni Ösztöndíj alapot növeljük.

A hallgatók nevében is köszönjük a közreműködést, támogatást! Az Egyetemi emblémás póló kampányt augusztusban ismételjük.  

 

181 megtekintés Visites

kedvel

Commentaires0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

Online szakmai Alumni rendezvény a Bárczin

egy tag profilképe

Alumni Központ

23 november

Beszámolók

Dogs are sensitive to their owners’ choice despite their own preference

AI

Alumni International

17 november

Beszámolók

Our genes also tell about our age

AI

Alumni International

10 november