Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Egyetemi címeres póló kampány

Beszámolók

-

2020.11.04

Sikerrel zárult Egyetemi címeres póló kampányunk! Köszönjük a szíves közreműködést közel 80 alumnusunknak, akiknek hála az ELTE tehetséges rászoruló hallgatóit még jobban támogathatjuk!

A 2020. augusztusában meghirdetett kampányban ELTE emblémás sötétkék galléros pólóval ajándékoztuk meg támogatóinkat. Szinte minden kar alumnusa élt a lehetőséggel, még a GTI-ről és a szombathelyi kampuszról is érkezett adomány. A legtöbben a TTK-ról jelentkeztek, azt szorosan követve a másik két nagy karról, a BTK-ról és az ÁJK-ról

A résztvevők között ajándékcsomagokat is sorsoltunk. 

Farkasné Böjtös Beáta (TTK, IK), Pankucsi Zoltán (PPK) és Zsidi Vilmos (BTK) a három szerencsés, ők a pólójuk mellett emblémás ajándéktárgyakat is találnak csomagjukban. Gratulálunk!

Akik esetleg lemaradtak volna a kampányról, ne csüggedjenek, figyeljék híradásainkat, mert hamarosan - az Adakozó Kedd (Giving Tuesday) alkalmával - újabb ELTE-s relikviához lehet jutni. 

Jelen kampány keretében 565.210 Ft adomány érkezett be az ELTE Alumni Alapítványhoz, melyből várhatóan 174.000 Ft-ot a tehetséges, rászoruló hallgatók támogatását szolgáló Alumni Ösztöndíj alapot növeljük.

A hallgatók nevében is köszönjük a közreműködést, támogatást! Az Egyetemi emblémás póló kampányt augusztusban ismételjük.  


 

kedvel
667 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

ELTE Sikerek: Erdei Anna

egy tag profilképe

Alumni Központ

19 április

Beszámolók

Szakmai délután és alumni találkozó a Magyar mint Idegen Nyelv Tanszéken

egy tag profilképe

Bölcsészettudományi Kar ELTE

16 április

Beszámolók

A KÉZFUNKCIÓ VÁLTOZÁSA ÉS JELLEMZŐI STROKE UTÁN - BESZÁMOLÓ

MB

Magdolna Bebtó

10 április