Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Alma Mater - Összefogás

Hírek

-

2020.11.20

A 2020-as év minden szempontból megnehezítette az emberek életét. Több hónapot töltöttünk családtagjainktól távol, meg kellett tanulnunk alkalmazkodni az otthoni munkavégzés kihívásaihoz, sokak veszítették el állásukat, kerültek nehéz helyzetbe a pandémia miatt. Jelige: #kitűzdELTE

Az ELTE Alumni Szervezete az év folyamán több módon is igyekezett közösségét támogatni. 2020 első felében elindítottuk Karrier modulunkat, melynek segítségével könnyedén hirdethetnek, és kereshetnek állást tagjaink. Virtuális sétára invitáltuk az érdeklődőket a Füvészkertbe, játékokat, versenyeket hirdettünk. Interjúsorozatainkkal, tartalmainkkal törekedtünk a távolból is intellektuális kikapcsolódást nyújtani. 

Az év végéhez közeledve összegeztük, hogy a tapasztalatok alapján milyen formában tudnánk további támogatást nyújtani. Itt az ideje, hogy az Alma Materhez kapcsolódó közösség együttműködése által támogassuk az épp segítségre szorulóinkat! Így hát lehetőséget nyitunk arra, hogy interaktív módon Önök - sőt, a szaktudással már rendelkező, segítőkész hallgatók is - velünk tartsanak az idei virtuális Alumni Jótékonysági Kampányon. Tűzzük ki céljainkat, segítsük egymást - EGYETEMESEN!


Vigyázz, kész, KITŰZZZ! Köteleződjön ez az ügy mellett: tűzze ki céljait, elsőként tegyen szert egyetemi címeres kitűzőre! Az elegáns kiegészítő ékes emlékeztetőül szolgál az Egyetemi évekre, és elköteleződés a jó ügy mellett. Ezzel a kitűzővel lepjük meg mindazokat, akik - belföldi postacím esetén - legalább 2490 Ft összegű támogatás befizetését vállalják az ELTE Alumni Alapítvány számára. #kitűzdELTE?
Játékot is hirdetünk mindazok számára, akik kitűzővel rendelkeznek, s mindezt meg is mutatnák az Instagramon. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem rektora, az alapítvány elnöke, Prof. dr. Borhy László levélben kéri az ELTE Alumni közösségét, hogy amennyiben tehetik, támogassák a szociálisan rászoruló hallgatóinkat: akár a Covid-19 miatt nehéz helyzetbe szorultakat, akár a tehetségeketOlvassa el!Más módon segítene? Vagy éppen segítségre szorul? Lépjen be ELTE Apró – Segítség! csoportba, ahol felajánlhat, vagy segítséget kérhet a közösségnek vagy a közösségtől a generációk összefogásának jegyében most akár felkészült hallgatóinktól is - akár gyermeke számára is - pl. online korrepetálás; pszichológiai -, gyógypedagógiai tanácsadás témakörökben.Hiányolja az ELTE Alumni közösségi programjait? Tartson velünk egy közös, online Adventi estre! Olvasson fel részletet kedvenc karácsonyi művéből, vagy zenéljen szólóban, illetve családtagjaival. Szerepeljen Ön is: várjuk jelentkezését december 1-ig! 
A nézőket is szeretettel hívjuk 2020. december 11-re!
Hangolódjunk együtt a szeretet ünnepére:
regisztráljon eseményünkre! 


Örök diákjait az ELTE Alma Mater visszavárja.

180 megtekintés Visites

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Hírek

COVID-19 hírek az Egyetemről

egy tag profilképe

Alumni Központ

23 november

Hírek

Adventi est

egy tag profilképe

Alumni Központ

23 november

Hírek

Prof. dr. Borhy László rektor levele az összefogásért

egy tag profilképe

Alumni Központ

20 november