RENDKÍVÜLI! - Alumni Segély C

LEGYÉL ELTE ALUMNI ÖSZTÖNDÍJAS!

Felsőbb éves hallgatóként kipróbálnád milyen lehet más országban tanulni, de jól jönne egy kis támogatás? Az ELTE Alumni Alapítvány kiemelt célja, hogy az ELTE Diplomások összefogásával támogassa a jelen tehetséges, anyagilag rászoruló hallgatóit. A pályázat volumene tovább növekedett. Az SZJA 1% rendelkezések mindig jó helyre kerülnek!

Egyetemünk Alumni törekvéseinek hála félévente újabb pályázat* írható ki az ELTE Alumni Alapítvány tehetséges, rászoruló hallgatók Erasmus ill. Campus Mundi ösztöndíjának kiegészítésére. A támogatásra olyan hallgatók pályázhatnak, akik az Egyetemen Ma/MSc-hallgatók - vagy amennyiben osztatlan képzésben vesznek részt, legalább negyedévesek - államilag támogatott képzésen jó vagy kiváló tanulmányi átlaggal rendelkeznek, mindemellett rendszeres szociális támogatásban részesülnek. 

Az ELTE Alumni Hallgatói pályázatával a tehetséges, anyagilag rászoruló hallgatókat az Egyetem volt hallgatói támogatják az ELTE Alumni Központ és az ELTE Alumni Alapítvány közreműködésével. A 2020. szeptember 21-én kiírt pályázat volumenét a volt hallgatók 2018. évi SZJA 1%-os felajánlásai, céges szponzorációi, dedikált adományai és az adakozó kedd kapcsán meghirdetett ELTE Alumni Virtuális Jótékonysági Kampány során befolyt összegek határozták meg. 

*Aktuális pályázati kiírás

Beadási határidő: 2020. november 30.


Hála a generációk összefogásának az ösztöndíj összege tovább növekedhetett, és a fejenként 100.000 Ft összegűre emelt támogatás már 6 fő számára kerülhetett kiírásra.Üzenet egy már támogatott tehetségtől

Összesítés az eleddig támogatott hallgatókról

Facebook


Korábbi évek pályázatai

2020. tavasz
2019. ősz
2019. tavasz
2018. ősz
2018. tavasz
2017. ősz
2017. tavasz