Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

ELTE Alumni Alapítvány hallgatói mobilitás pályázat 2020/2021 I. félév

Felhívás

-

2020.03.03

Felsőbb éves hallgatóként kipróbálnád milyen lehet más országban tanulni, de jól jönne egy kis támogatás? Az ELTE Alumni Alapítvány segít! Az alapítvány kiemelt célja, hogy az ELTE Diplomások összefogásával támogassa a jelen tehetséges, anyagilag rászoruló hallgatóit. A pályázat volumene tovább növekedett. Az idei SZJA 1% rendelkezések is jó helyre kerülnek.

Egyetemünk Alumni törekvéseinek hála a a 2020/2021-as tanév I. félévére újabb pályázatot írhat ki az ELTE Alumni Alapítvány tehetséges, rászoruló hallgatók Erasmus ill. Campus Mundi ösztöndíjának kiegészítésére. 

A támogatásra olyan hallgatók pályázhatnak, akik az egyetemen Ma/MSc-hallgatók - vagy amennyiben osztatlan képzésben vesznek részt, legalább negyedévesek - államilag támogatott képzésen jó vagy kiváló tanulmányi átlaggal rendelkeznek, mindemellett rendszeres szociális támogatásban részesülnek. A támogatást elnyert hallgatók vállalják, hogy részt vesznek a hallgatói mobilitási program (Erasmus+, Campus Mundi) és az ELTE Alumni Program népszerűsítésében is.

Az ELTE Alumni Hallgatói pályázatával a tehetséges, anyagilag rászoruló hallgatókat az Egyetem volt hallgatói támogatják az ELTE Alumni Központ és az ELTE Alumni Alapítvány közreműködésével. A 2020 március 3-án kiírt pályázat volumenét a volt hallgatók 2018 évi SZJA 1%-os felajánlásai, céges szponzorációi, dedikált adományai és az adakozó kedd kapcsán meghirdetett ELTE Alumni Virtuális Jótékonysági Kampány során befolyt összegek határozták meg. 

Hála a generációk összefogásának 2020-ban az adomány összegét ismét növelhettük: a fejenként kereken 100.000 Ft összegűre emelt támogatást immár 7 fő részére írhattuk ki.

Határidő: 2020. május 15.

Pályázati Kiírás


Üzenet egy már támogatott tehetségtől

Összesítés az eleddig támogatott hallgatókról

Facebook

892 megtekintés Visites

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Felhívás

Alumni Segély C

egy tag profilképe

Alumni Központ

13 január

Felhívás

QS rangsor közreműködés - A Rektori Kabinet Tudománypolitikai Irodája felhívása

egy tag profilképe

Alumni Központ

12 január

Felhívás

Örök diákjait tanulni is visszavárja az ELTE Alma Mater

egy tag profilképe

Alumni Központ

08 január