ELTE Sikerek: Prószéky Gábor

EV
GB
LP
KS
GK
195 résztvevős és érdeklődős
-

4

Online
Látható link a résztvevők számára
A regisztráció határideje lejárt.

Hírneves, az ELTE falai közül kikerült volt hallgatók beszélnek munkásságukról és jelen törekvéseikről,  ELTE-s kötődéseikről, valamint sikerről, értékekről és karrierépítésről azon az előadássorozaton, amelyet ELTE Sikerek címmel rendez az Alumni Központ. Következő előadónk: Prószéky Gábor, Széchenyi-díjas programtervező matematikus, nyelvész. 

Prószéky Gábor (TTK '79, '81 és BTK '82) egy igazi polihisztor: eleve programozó matematikus és nyelvész, mindemellett példa értékűen teremt kapcsolatot  tudományterületek - például informatika és pszichológia - között. Mondhatjuk az első startupperek egyikének, hiszen 1991-ben alapított Morphologic nevű cégével úttörőként épít hidat az informatika és a nyelvészet világa között. 

Az esemény időpontja: 2021. február 24. 17:30

Esemény helyszíne: 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. 

Az előadásról ÉLŐ, STREAMELT KÖZVETÍTÉST biztosítunk, helyszínen részt venni sajnos nincs lehetőség. Ennek részleteit a regisztrált érdeklődőkkel az előadás előtti napokban osztjuk meg.

A rendezvény ingyenes, és regisztrációhoz kötött (regisztrációs gombot alul a plakát alatt találja). Így vagy úgy, mindenképpen élőben láthatja!

Beszámolók a korábbi előadásokról: Lovász László, Tölgyessy Péter, Persányi Miklós, Nagy Tímea, Lackfi János, Béres József, Barabási Albert-László, Freund Tamás, Winkler MártaBojár GáborStumpf István, Spiró György, Kolosi Tamás,Tardos Éva és Pléh Csaba 

Sorozatismertető 


kedvel
2554 megtekintés Látogatók
Ossza meg
ELTE Sikerek
Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt események

ked.

28

máj.

Meet ELTE in Stockholm, Sweden

TBA