Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Új sorozatot indítunk ELTE Sikerek Veled címen!

Hírek

-

2022.02.11

ELTE-s alumnusok, volt hallgatók beszélnek friss sikereikről, az ahhoz vezető útról, tapasztalataikról és karrierjükről azon a tematikus pódiumbeszélgetés-sorozaton, melyet "ELTE Sikerek Veled" címen indít az ELTE Alumni Központ, az EHÖK és az ELTE Online közreműködésével.

Az új Alumni sorozat célja a fiatalabb ELTE diplomások körének alakítása, találkozási lehetőség biztosítása pályakezdők, újrakezdők számára a már sikereket elért volt hallgatókkal - kari hovatartozástól függetlenül. A pódiumon 4-6 volt hallgató beszélget, olyanok, akik területükön országos, ill. nemzetközi sikert érnek el.
A beszélgetés során ismertetik a sikert hozó területet, a felé vezető út jelentősebb pontjait és tanulmányaik, az Alma Mater, jeles oktatóik szerepét a sikerükben. Ha adódik érdekes, releváns aktualitás, akkor azt is körbejárják; végül kérdésekre kerülhet sor. Terveink szerint a sorozat egy-egy alkalma tucatnyi különböző témát jár körül, és évente négyszer, keddi estéken kerül megrendezésre.

Ötletelés-együttműködés-prezentálás alcímmel az első, 2022. március 8. kedd esti alkalom témájaSzervezetépítés - ötlettől a megvalósításig. Vendégei kiemelkedő eredményeket elért fiatal ELTE-sek, olyan vállalkozásoknak alapítói, illetve vezetői, mint a Be-novative, a Maven7, a Prezi, a 5-WORDS. Valamennyiük tevékenysége az ötletelés, prezentálás, kollaboráció és csapat-, illetve karrierépítés, valamint a hálózatok témaköréhez kapcsolódik, és mindegyiküknek első kézből származó tapasztalatai vannak egy kreatív ötlet megfoganásától a megvalósításig vezető út, a szervezetépítés kihívásairól - szépségeiről és nehézségeiről. 

A pályakezdő alumnusok, illetve a pályakezdés iránt érdeklődő jelen és volt hallgatók számára különösen hasznos és érdekes pódiumbeszélgetés közben tájékozódhatunk a vállalkozások profiljáról, releváns termékeikről, szolgáltatásaikról is - melyek ugyancsak nagyban segíthetik a pályakezdők törekvéseit.

A pódium körül első alkalommal Pohly Ferenc (5-WORDS), Sárdi Dániel (Prezi), Várnagy Priszcilla (Be-novative) és Vicsek András (Maven7) foglal helyet, és osztja meg velünk gondolatait, tapasztalatait. Helyszín az ELTE BTK R épületének új aulája.

A sorozat nyitó alkalmára minden érdeklődőt szeretettel várunk, aki kíváncsi az ötletek megvalósításának folyamatára, az elért eredmények prezentálására, valamint a hatékony együttműködés - csapatmunka, csapatépítés és vállalatszervezés praktikáira!


Ismerjük meg az ELTE Sikereket - Veled!



1 kedvel
1072 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Hírek

URBAN HISTORY & TERRITORIAL PLANNING

AI

Alumni International

24 április

Hírek

TREVOR NOAH'S COMEDIC RESISTANCE TO HATRED IN SOUTH AFRICA AND THE USA

AI

Alumni International

16 április

Hírek

HUNGARIAN UNIVERSITIES COULD BECOME IMPORTANT BUSINESS PLAYERS FOR THE SPACE INDUSTRY

AI

Alumni International

15 április