ELTE Sikerek Veled: Ötletelés, együttműködés, prezentálás

ZG
IS
TN
ZH
VC
86 résztvevős és érdeklődő
A regisztráció határideje lejárt.

ELTE-s alumnusok, volt hallgatók beszélnek friss sikereikről, a hozzá vezető útról, tapasztalataikról és karrierépítésről az ELTE Sikerek Veled pódiumbeszélgetés-sorozat első alkalmán, amely az ELTE Alumni Központ, az EHÖK és az ELTE Online összefogásával valósul meg. A járványügyi korlátozások feloldásával a rendezvény korlátlanul látogatható!

Ötletelés, együttműködés, prezentálás alcímmel az első, 2022. március 8. kedd esti alkalom témája: Szervezetépítés - ötlettől a megvalósításig. Hogyan induljunk el, ha van egy jó ötletünk? Milyen alkalmazások segítik projektjeink megvalósítását? Mi történik, ha a terveink valósággá válnak? Hogyan építsünk sikeres, akár nemzetközi, időtálló szervezetet? Gyere el, és hallgasd meg a sikeres start-upok, vállalkozások képviselőit!

Pohly Ferenc (TTK '90) az elmúlt negyedszázadban az online üzlet minden kulcsterületén dolgozott: éveken át foglalkozott stratégiával, webfejlesztéssel, tartalomgyártással, digitális marketingkommunikációval és startupokkal egyaránt. Vele indult az ős-Origo, a 197.hu, a VS.hu, az első hazai internet reklámok. Az utóbbi években digitális üzletek tanácsadója, podcaster (Meti Heteor, csúnyarosszmajom, Láncreakció), ma a 5-WORDS.com nyelvi MI startup vezetője.

Sárdi Dániel (BTK '99) a Prezi üzemeltetési vezetője. A Prezinél ez a munkakör nem csupán a fizikai üzemeltetésről szól, hanem a cégkultúráért is az ő csapatuk felel, ahogy a CSR programokért is, egyszóval nem szoktak unatkozni. Szerepéből fakadóan sokszor kell a Prezi nyilvánossága előtt megnyilvánulnia, és ez eleinte nagyon nagy kihívást jelentett számára. Saját bevallása szerint azóta sokat fejlődött és most már tisztán látja, hogy még hosszú az út – többek között ezekről a tapasztalatokról be fog számolni a kerekasztal-beszélgetés alatt. 

Várnagy Priszcilla (PPK '09) mentor és team coach, a Be-novative, a Design Thinking alapú ötletmenedzsment platform vezérigazgatója és alapítója. Fokvárostól San Franciscóig több száz cég használja sikerrel az általa az informatikába bevezetett módszertant. Elnyerte a Forbes 30 under 30 kategóriáját, mint a Singularity Egyetem Global Impact versenyének győztese a CEE & SEE régióban. A Szilícium völgyben az IDEO-tól tanulta a Design Thinking módszereit, melyet szeretne nektek is átadni. 2009-ben szerzett pszichológus diplomát az ELTE-n szervezetpszichológia és iskolapszichológia szakirányon, OTDK 2. helyezést érte el kutatásával. 8 évig kutatta, hogyan támogathatjuk az egyéni és a csoportos kreativitást. Cikkeket írt a kreatív munkahelyek és az oktatás jövőjéről, és arról, hogy a kollektív kreativitás miért járul hozzá áttörést jelentő termékekhez és szolgáltatásokhoz, és hogyan erősíti az önbecsülésünket, illetve hogyan vezet egy boldogabb és magasabb életminőséghez. Több mint 500 K+F projektet valósított meg és oktatott kurzusokat szerte a világon, hat kontinensen, valamint támogatta az OECD-t abban, hogy emberek ezreit vonja be a befogadóbb társadalmak kialakításába. Motiválja, hogy együtt gondolkozzunk fontos kérdéseken, és megtaláljuk a komplex, kreatív válaszokat.

Vicsek András (BTK '01) a Maven7 Hálózatkutató Zrt. társalapítója és innovációs vezetője. Több mint 20 éve foglalkozik HR-re és szervezeti problémákra fókuszáló megoldásokkal. A csapatával kifejlesztett OrgMapper hálózatelemzési szoftvert Amerikától Ausztráliáig használják véleményvezérek azonosítására, szervezeti változások felgyorsítására és a belső együttműködések javítására. András rendszeres előadó nemzetközi HR konferenciákon.


Meghívó


Időpont: 2022. március 8. 19:30

Helyszín: 1088 Budapest, Rákóczi út 5. fsz. ELTE BTK R épület Aula

A rendezvény ingyenes, és regisztrációhoz kötött (ld. a plakát alatti gombot). Az előadást élőben tekintheti meg:

  • a helyszínen védettségi igazolvány felmutatása, és maszk viselése mellett; FRISS: A járványügyi korlátozások feloldásával az esemény maszk és védettségi igazolvány nélkül is látogatható!
  • a távolból élő közvetítéssel (streaming), melynek linkjét a regisztrált érdeklődők az előadás előtti napon kapják meg emailben (utólag is megtekinthető).


Sorozatismertető 


kedvel
2229 megtekintés Látogatók
Ossza meg
ELTE Sikerek Veled
Publikált: PPK Alumni Tagozat, BTK Alumni Tagozat, TTK Alumni Tagozat

BTK R épület Aula (Trefort-kert, Rákóczi út 5. fsz.)

Rákóczi út 5. fsz. 1088 BUDAPEST

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt események

csü.

25

ápr.

Egyetem megnyitja kapuit - Trefort-kert

ELTE Trefort-kert

Budapest

ked.

23

ápr.

Meet ELTE in Nanjing, China 罗兰大学到南京!在04月23号我们会见面!!

Jinling Hotel

Nanjing