Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Segítséget kér vagy ajánl? - Jó tett helyébe jót várjon

Felhívás

-

2020.11.20

Szívesen segítene másoknak? Vagy épp segítségre van szüksége? Éljen a lehetőséggel: forduljon az egyetemi közösséghez még ma! Jótettét elismerjük. Szükség esetén szakértő segítségre lelhet! 

Mindamellett meglepetéssel is készülünk: vegyen részt a virtuális Alumni Jótékonysági Kampányhoz kapcsolódó alábbi kezdeményezésünkben és nyerjen!

A járvány okozta rendkívüli helyzetben többünknek akadnak problémái, amelyet apróbb jó szándékkal is meg lehet oldani. Ajánljon fel, illetve kérjen segítséget akár a gyermekei számára - jelen és volt egyetemi társainak, illetve társaitól! Tegyen szert szakmai segítségre, illetve szakmai gyakorlatra!

Jól jönne például:

  • online korrepetálás szakemberektől, vagy majdnem szakemberektől? 
  • online gyógypedagógiai foglalkozás szakemberektől, vagy majdnem szakemberektől
  • online pszichológiai tanácsadás szakemberektől, vagy majdnem szakemberektől
  • környékén élőknek bevásárlás, kutyasétáltatás? 


Ez csak kis ízelítő abból, amire lehetőség nyílhat az "ELTE Apró - Segítség!" nevű önkéntes alapon működő csoportban - ha elég sokan így akarjuk! 
  
Csatlakozzon már ma a csoporthoz és kérjen, vagy segítsen:  ELTE Apró - segítség!


Mi az első lépés? A csoportban a "Kérések és felajánlások" menüponthoz írhatja be ajánlatát vagy igényét, illetve itt keresgélhet a már felvitt témák között, avagy szólhat hozzá a már nyitott témákhoz, vagy like-olhajta a kedvére valókat.

Ki ajánlhat fel segítséget? Bárki, aki a csoport tagja - volt és jelen hallgatók egyaránt. A segítséget ajánló ELTE-s hallgatók* igazolt segítség esetén kreditpontokat** kaphatnak, illetve az EHÖK közelgő pályázata révén várhatóan némi javadalmazáshoz juthatnak***. Megvalósult segítségről az alumnusoknak igény esetén oklevelet állítunk ki****.

Ki kérhet segítséget? A csoporthoz csatlakozó alumnusok a csoport felületén kéréseket helyezhetnek el, illetve ajánlatokat fogadhatnak el - akár gyerekeik számára is. Fontos: hogy amennyiben a segítséget hallgatótól kapta, azt számára az önkéntes munka elvégzését követően az erre a célra szolgáló ELTE-s űrlapon is igazolja!

Nyereményjáték:

A bevezető kampány során, 2020. december 15-ig pontozzuk a csoporttagok törekvéseit, és a legaktívabbat nyereménnyel díjazzuk!

A részvevők minden alábbi tevékenységért automatikusan 1 vagy 2 pontot kapnak: 

  • Saját kérés/felajánlás téma létrehozása (2 pont)
  • Meglévő témához való hozzászólás (1 pont)
  • Téma vagy hozzászólás like-olása (1 pont)
  • Plusz pont jár minden olyan hozzászólásért, amihez a segítséget dokumentáló képet/videót tölt fel.


Látta már a Virtuális Alumni Jótékonysági Kampányhoz kapcsolódó valamennyi kezdeményezésünket? Ide kattintva megtalálja mindet!


*ELTE-s hallgatói jogviszony, teljes idejű nappalis aktív státusz (akár állami, akár költségtérítéses; alapszakos, mesterszakos, doktoris, felsőfokú szakmai továbbképzéses)

**Kreditpontokért a következő félévben fel kell venni a KM III kurzust. Az azt megelőzően végzett önkéntes munkák igazolásait is elfogadják.

*** Várhatóan december elején jelenik meg az EHÖK 2020. január 4-től induló, önkéntes mmunkát díjazó pályázata, melyhez elvileg máris lehet gyűjteni az órákat. A munkavégzésről önkéntes szervezet igazolása szükséges, mely jelen esetben az ELTE Alumni Alapítvány bevonásával képzelhető el (kapcsolat: titkarsag@alumni.elte.hu).  

**** Az oklevél kiállításához szükséges részleteket az almamater@alumni.elte.hu email címre küldheti. 

466 megtekintés Visites

kedvel

Commentaires0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Felhívás

Vigyázz, kész, KITŰZZZ! - Instagram játék

egy tag profilképe

Alumni Központ

20 november

Felhívás

Vigyázz, kész, KITŰZZZ! - Egyetemi címeres kitűző kampány!

egy tag profilképe

Alumni Központ

20 november

Felhívás

Az én ELTE-s történetem

egy tag profilképe

Alumni Központ

13 október