Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Kampányok és támogatások 2023

Beszámolók

-

2023.12.14

Az ELTE Alumni kiemelt célkitűzése a tehetséges, anyagilag rászoruló hallgatók támogatása az ELTE Diplomások bevonásával és az ELTE Alumni Alapítvány közreműködésével. A 2016/17-es tanév óta évente kétszer kiírt ELTE Alumni Ösztöndíj révén már több mint 50 diákot támogattunk. Ismerje meg az ösztöndíjalap feltöltését célzó idei kampányainkat és a támogatott tehetségeket!

Kampányaink - a forrásokért 

ÚJ - még nyitott! 

Év végi kampány: a 2023. november 20. és december 31. között beérkező utalások, csekkek feladói közül három szerencsést sorsolunk, akik Alumni ajándékcsomagban részesülnek. Tehát adományozzon az ELTE Alumni Alapítvány számára (MBH 10300002-10408814-49020010), majd jelentkezzen a sorsolásra is!

Korábbiak az év során

SZJA 1% felajánlások révén idén szeptemberben 800.240,- Ft adomány érkezett be az alapítványhoz. 

Támogatói póló kampányt hirdettünk 2023 nyarán is, melynek során hímzett egyetemi címeres, sötétkék, galléros pólóval ajándékoztuk meg támogatóinkat. Az ELTE Alumni Alapítványhoz beérkező 678.190,- Ft adomány a NEA pályázatok segítségével mind tovább növelte az ELTE Alumni Ösztöndíj alapját.

Az ELTE Alumni Kupa nevezési díjaiból 165.000,- Ft érkezett. 

Egyetemi címeres vászontáska és kitűző kampányt hirdettük 2023 február végén, melynek során sötétkék, ELTE címeres vászontáskával és/vagy képeslapra helyezett aranyszínű, egyetemi címeres, ELTE Alumni feliratos kitűzővel ajándékoztuk meg támogatóinkat. Ebből 379.040,- Ft adomány érkezett.

Eseményeinken is terjesztjük a nemes ügy hírét - az összegyetemi alumni rendezvényeken éppúgy, mint a szakmaiakon. Az év során befizetett eseti és rendszeres adományok összege és az adományozók listája a Támogatás menü Alumni Támogatók pontja alatt található.


Támogatásokról - kiket, hogyan, mióta támogatunk? 

Ismerje meg őket: olvassa el az Alumni Ösztöndíjasokról készült összeállításunkat, és az ő érdekes beszámolóikat Erasmus+ tanulmányútjaikról, mely lehetőséggel a kiegészítő ösztöndíj nélkül nem tudtak volna élni! Idén tavasszal 10 ifjú tehetség Erasmus+ útját támogathattuk 175.000,- Ft/fő összeggel. Ők Oslo, Lund, Frankfurt, Firenze, Tübingen, Thessaloniki, Padova és Párizs egyetemein bővíthették tudásukat, szélesíthették látókörüket egyúttal öregbítve Egyetemünk hírnevét is (ketten közülük halasztottak: ők az őszi szakmai gyakorlatuk megvalósítása helyett a tavaszi félévben utaznak tanulmányútra, Norvégiába). Hosszú évek óta lehet ösztöndíjért pályázni az ELTE Alumni Alapítványnál, jelen formájában a 2016/17-es tanév óta. Az őszi kiírásunk révén további 5 fő kapott fejenként 175.000 Ft-os ELTE Alumni Ösztöndíjat. Az ő úticéljaik: Thessaloniki, Isztambul, Berlin, Lappföld és Brüsszel. 

Kérjük, segítsen, hogy mindezt 2024-ben is folytathassuk!


Ön is támogatná az ELTE Alumni törekvéseket?

Ezt bármikor megteheti (ELTE Alumni Alapítvány, MBH 10300002-10408814-49020010), de ha 2023 év végéig teszi, akkor a fent említett, évzáró kampány lehetőségével élve még ajándékot is nyerhet. Mindamellett más módon is, melyekről további információt itt talál. Ezeken felül nyitott a kölcsönös előnyök elvén működő Média ajánlatunk és a Végzős ajándék szponzoráció is.

A tehetséges, rászoruló hallgatók nevében is köszönjük az adományokat! 


kedvel
159 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Beszámolók

25 éves a közgazdászképzés Szombathelyen - jubileumi ünnepi konferencia

egy tag profilképe

Alumni Központ

15 május

Beszámolók

XLV. 5vös 5km - Alumni kategóriával

egy tag profilképe

Alumni Központ

08 május

Beszámolók

Jótékonykodás és közösségépítés az első ELTE Média Alumni találkozón

egy tag profilképe

Bölcsészettudományi Kar ELTE

30 április