Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Kampányok és támogatások 2022

Beszámolók

-

2022.12.14

Az ELTE Alumni kiemelt célkitűzése, hogy az ELTE Diplomások körének bevonásával és az ELTE Alumni Alapítvány közreműködésével támogassa a tehetséges, anyagilag rászoruló hallgatókat. A 2016 óta évente kétszer kiírt ELTE Alumni Ösztöndíj révén eleddig 33 diákot támogattunk. Ismerje meg az ösztöndíj alapját biztosítani hivatott idei kampányainkat, és a támogatott tehetségeket!

Kampányaink - a forrásokért 

ÚJ - még nyitott!
Évzáró kampány: a 2022. november 20. és december 31. között beérkező utalások, csekkek feladói közül három szerencsést sorsolunk, akik Alumni ajándékcsomagokban részesülnek. Segítsen és jelentkezzen a sorsolásra is!

Korábbiak az év során

SZJA 1% felajánlások révén idén szeptemberben 576.266,- Ft adomány érkezett be az alapítványhoz. 

Támogatói póló kampányt hirdettünk 2022 nyár végén is, melynek során jó minőségű, hímzett egyetemi címeres, sötétkék, galléros pólóval ajándékoztuk meg támogatóinkat. Szinte minden kar alumnusa élt a lehetőséggel, így 403.839,- Ft adomány érkezett be az ELTE Alumni Alapítványhoz, amelyből a NEA pályázatok segítségével tovább növelhetjük az ELTE Alumni Ösztöndíj alapját.

Az ELTE Alumni Kupa nevezési díjából további 56.000,- Ft érkezett. 

Eseményeinken is terjesztjük a nemes ügy hírét - az összegyetemi alumni rendezvényeken éppúgy, mint a szakmaiakon. Az év során befizetett adományok összege és az adományozók listája a Támogatás menü Alumni Támogatók pontja alatt található.


Támogatásokról - kiket, hogyan, mióta támogatunk? 

Ismerje meg őket: olvassa el az Alumni Ösztöndíjasokról készült összeállításunkat, és az ő érdekes beszámolóikat! Idén tavasszal 8 ifjú tehetség Erasmus+ útját támogathattuk 150.000,- Ft/fő összeggel. Ők Párizs, Groningen, Montpellier, Utrecht, Frankfurt, Potsdam és Drezda egyetemein bővíthették tudásukat, szélesíthették látókörüket egyúttal öregbítve Egyetemünk hírnevét is. Hosszú évek óta lehet ösztöndíjért pályázni az ELTE Alumni Alapítványnál, jelen formájában 2016 óta.
Az őszi kiírásunk révén további 5 fő kap fejenként immár 175.000 Ft-os ELTE Alumni Ösztöndíjat. 

Kérjük, segítsen, hogy mindezt 2023-ban is folytathassuk!


Ön is támogatná az ELTE Alumni törekvéseket?

Ezt most is megteheti! Elsősorban a fent említett, évzáró kampány révén, mindamellett más, változatos módokon is, melyekről további információt itt talál. Ezeken felül nyitott a kölcsönös előnyök elvén működő Média ajánlatunk, valamint a pályakezdő hallgatók végzős ajándékának szponzorációja is.

A tehetséges, rászoruló hallgatók nevében is köszönjük az adományokat! 



kedvel
278 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Beszámolók

25 éves a közgazdászképzés Szombathelyen - jubileumi ünnepi konferencia

egy tag profilképe

Alumni Központ

15 május

Beszámolók

XLV. 5vös 5km - Alumni kategóriával

egy tag profilképe

Alumni Központ

08 május

Beszámolók

Jótékonykodás és közösségépítés az első ELTE Média Alumni találkozón

egy tag profilképe

Bölcsészettudományi Kar ELTE

30 április