Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Köszönet az SZJA 1% felajánlásokért!

Beszámolók

-

2022.11.10

Az ELTE Alumni Szervezet kiemelt törekvése a tehetséges, rászoruló hallgatóink támogatása az ELTE Alumni Ösztöndíj révén. Az ösztöndíj alap feltöltésére, pótlására, emelésére az ELTE Alumni Központ rendszeresen kampányokat szervez, továbbá ingyenesen látogatható, nézhető eseményeken, találkozókon hirdeti a volt hallgatók körében segítségük jelentőségét. Az ELTE Alumni Alapítványhoz e célra befolyó adományok és szponzorációk pályázat formájában kerülnek az arra jogosult jelentkezőkhöz. A 2021. évi SZJA 1% felajánlásokból 2022. őszén 576.266 Ft érkezett lelkes támogatóinktól.
Hálásan köszönjük az érintett hallgatóink nevében is, hogy adományaik révén évről évre segíthetünk álmaik megvalósításában, és juthatnak hozzá az immár 175.000 forintos, tanulmányaikat, világlátásukat támogató ELTE Alumni Ösztöndíjhoz.

Segítene, de nem tudott SZJA 1%-ot felajánlani? Hadd járjunk el az Ön nevében is! Fejezze ki szívből jövő támogatását hallgatóink felé utalással: ELTE Alumni Alapítvány, MKB 10300002-10408814-49020010.

Részletek ösztöndíjasaink lelkes, hálás élménybeszámolóiból:

"Összességében bátran kijelenthetem, hogy ezen félév számos lehetőséget biztosított számomra szakmai és nyelvi tudásom fejlesztésére, kapcsolatok kiépítésére, különböző kultúrák és varázslatos városok megismerésére. Rendkívül örülök neki, hogy részese lehettem ennek a kalandnak, továbbá köszönettel tartozom az ELTE Alumni Alapítványnak a támogatásukért." Szaller Nikolett, pénzügy mesterszakos hallgató, Ruhr-Universität Bochum (Bochum, Németország)

"Minden egyes beszélgetés által egy újabb kultúrába nyerhettem betekintést és egy másik országról cserélhettem világmegváltó gondolatokat. Meglepődve vettem tudomásul, hogy Magyarországot nem kellett népszerűsíteni, hiszen sokan vagy voltak már Budapesten, vagy a bakancslistájuk első helyén szerepel. Nemzetközi tanulmányok hallgatóként egy ilyen nemzetközi közösségben lenni fantasztikus és felemelő tapasztalat. A párizsi élet egyszóval: életélmény!" Vass Imola, nemzetközi tanulmányok mesterszakos hallgató, Sciences Po (Párizs, Franciaország)

"Tenerife (de összességében a Kanári szigetek) kint tartózkodásom folyamán az otthonommá vált - Magyarország mellett, természetesen! Részben a nélkülözhetetlen, önmagamon végzett belső munka eredményeképpen, részben a hely gyönyöre és varázslatos energiája miatt ott békére leltem, a lelkem megnyugodott és térség minden részével szerelembe estem. A jövőben mindenképp újra HAZAtérek majd és tervezek újra ott élni, most viszont újabb kalandok elé nézek." Szegedi Dóra Mónika, vezetés és szervezés mesterszakos hallgató, Iriarte Escuela Universitaria (Tenerife, Spanyolország)

AZ ALAPÍTVÁNY KIEMELT CÉLJA


a volt hallgatók összefogásával támogatásban részesíteni a jövő büszkeségeit, Egyetemünk tehetséges és szociálisan rászoruló hallgatóit.

AZ ALAPÍTVÁNY TÁMOGATÁSA


folyamatosan lehetséges. Vegyen részt rendszeresen kiírt támogatói kampányainkon, avagy utalja adományát az ELTE Alumni Alapítvány számlájára. Köszönjük!


Támogatottainkról

Támogatóink

2022. őszi pályázat

Kísérje figyelemmel felhívásainkat! 


Adományozzon online, banki átutalással! Adatok:

ELTE Alumni Alapítvány, 1056 Budapest, Szerb u. 21-23.
Számlaszám: MKB 10300002-10408814-49020010
IBAN szám: HU62 1030 0002 1040 8814 4902 0010
Adószám: 18133442-1-41


kedvel
194 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

Egyetem megnyitja kapuit: Trefort-kert 2024

egy tag profilképe

Alumni Központ

26 április

Beszámolók

ELTE Sikerek: Erdei Anna

egy tag profilképe

Alumni Központ

19 április

Beszámolók

Szakmai délután és alumni találkozó a Magyar mint Idegen Nyelv Tanszéken

egy tag profilképe

Bölcsészettudományi Kar ELTE

16 április