ELTE Sikerek Veled: Közösségi média használata - ügyünk érdekében

GL
RD
AP
VG
MH
64 résztvevős
ELTE BTK Kodály Zoltán Kamaraterem
Múzeum körút 4/F
1088 BUDAPEST
Múzeum körút 4/F 1088 BUDAPEST

Térkép megtekintése

Online
A regisztráció határideje lejárt.

Közösségi média használata - ügyünk érdekében címmel a közösségi média felületek megfelelő, céljaink elérését és üzeneteink eljuttatását segítő használatával foglalkozik sorozatunk következő alkalma, melyen ELTE Diplomások beszélgetnek friss sikereikről, a hozzá vezető útról, tapasztalataikról és egyetemi tanulmányaik, oktatóik szerepéről. A helyszínen a résztvevők a programot követően pár finom falat mellett folytathatnak kötetlen beszélgetést, hálózatépítést. 

A 2023. május 9. kedd esti esemény címe: Közösségi média használata - ügyünk érdekében. Hogyan segíthetnek a közösségi média felületek ügyünk terjesztésében? Milyen módszerekkel tudjuk sikerrel célba juttatni üzeneteinket? Melyik közösségi platform lehet erre a legideálisabb? Facebook, instagram, youtube... Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekről is szó esik az ELTE Sikerek Veled következő alkalmán. Gyere el, és hallgasd meg!

Vendégeink:

Kump Edina (TTK '12) a Körforrás szakmai vezetője és alapítója, több mint 15 éve foglalkozik környezetvédelemmel: hulladékgazdálkodással, fenntarthatósággal, szemléletformálással. Számos oktatási projektet vezetett, melyek egyike a Greennovációs Nagydíjat is elnyerte. A Forbes.hu szerint „a zero waste mozgalom úttörője Magyarországon”. Vállalkozásának küldetése, hogy hiteles, szakértő által készített tudásbázissal nyújthasson támogatást mindenkinek, aki tenni szeretne a fenntartható és élhető jövőért. Teszik ezt környezetvédelmi témájú, szemléletformáló előadások és életmód tanfolyamok készítésével, illetve értékesítésével mind lakosság, mind intézmények számára, valamint Magyarország első Zero Waste Webáruházának működtetésével.

Márffy Bence (BDPK SEK '19, '20) magyar-történelem szakos tanár, az Időutazó nevű YouTube-csatorna tartalomkészítője. Videóiban történelmi érdekességeket, tényeket és rejtélyeket igyekszik bemutatni, illetve a COVID-járvány óta rövid, gyorstalpaló videók készítésével törekszik megkönnyíteni a diákok és a tanárok történelemtanulását és -tanítását. Az élménypedagógia eszközeivel és a gamification, játékosítás módszereivel dolgozik. Munkáját számos zsűri és bizottság ismerte el, illetve az Oktatási Hivatal.

Matykó Noémi (BTK '11) 2011-ben kommunikáció szakot végzett az ELTE BTK-n, majd marketinget a Corvinuson, dolgozott ügyfél oldalon, nonprofit szférában, más ügynökségében, mígnem 25 évesen saját online marketing ügynökséget indított, aminek már 10 éve. Célul tűzte ki, hogy egy jól működő, etikus céget hozzon létre, akivel és amiben büszkeség együtt dolgozni: így jött létre a Chiro Marketing. Azóta többezer kampányt vitt sikerre, sokszáz millió forintot hirdetett el, és nagyjából 200 hazai céggel dolgozott együtt etikus és adatvezérelt szemléletben. Tanít az ELTE-n, valamint a Telekom Hello Biznisz állandó online marketing szakértője.

Dr. Neszmélyi Emil (ÁJK '05, PPK '22) első magyarként mászta meg az Everestet a technikásabb északi oldalán, és első magyarként jutott a világ tetejére két eltérő országból, amikor Nepál felől is sikerült az Everest csúcsára érnie. Sikereit asztmásként érte el. Ügyvédi tevékenysége mellett motivációs előadásokkal és kríziskezelési tanácsadással foglalkozik a Mount Everesten szerzett túlélési és célmegvalósítási tapasztalatai alapján. Nevéhez kötődik az emilclimbs blog.

Wertán Sára (PPK '09, '11) kommunikációfejlesztő, tréner, a Beszélgess jól alapítója. Diplomáját az ELTE PPK-n andragógia szakon szerezte, ahol már a tanulmányai során megismerhette az asszertív kommunikáció Gordon-féle iskoláját. Innentől kezdve vált szívügyévé a kommunikáció, a konfliktuskezelés, az egymásra való jobb odafigyelés,  a jó beszélgetések. Hálás azért, hogy ezzel foglalkozhat.

Az ELTE Sikerek Veled beszélgetéssorozat az ELTE Alumni Központ, az EHÖK és az ELTE Online összefogásával jött létre.

Időpont: 2023. május 9. 18:30 
Helyszín: 1088 Bp., Múzeum krt. 4/F. ELTE BTK F ép. Kodály Zoltán Kamaraterem
A rendezvény ingyenes, és regisztrációhoz kötött (ld. a plakát alatti gombot), melynek során eldönthető a részvétel formája:

  • helyszíni részvétel;
  • online részvétel (streaming), melyhez a linket a regisztrált érdeklődők az előadás előtti napon kapják meg emailben.


Link a sorozat nyitóalkalmához 

Az ESV: Közösségi média használata - ügyünk érdekében esemény plakátja:


kedvel
3636 megtekintés Látogatók
Ossza meg
ELTE Sikerek Veled
Publikált: PPK Alumni Tagozat, BTK Alumni Tagozat, ÁJK Alumni Tagozat

ELTE BTK Kodály Zoltán Kamaraterem

Múzeum körút 4/F 1088 BUDAPEST

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt események

pén.

24

máj.

Alumni Operaest - Melis 100

ELTE Aula Magna (Egyetem tér 1-3., I. em.)

Budapest

ked.

28

máj.

Meet ELTE in Stockholm, Sweden

TBA