Back to news
Next article
Previous article

Magyar emelt magabiztosan! - Videós segédanyag az érettségihez

-

BTK Alumni Tagozat

News

-

02.27.2024

Sorry, this content is not available in English

Idén fog érettségizni gyermeke vagy unokája? Ha emelt magyart szeretne tenni, ajánljuk új videósorozatunkat, melyből minden gimnazista hasznos tanácsokat kaphat a megmérettetéshez!

Megváltoztak a felvételi és pontszámítási követelmények, így a magyar emelt érettségi értéke is változott. Ezért döntöttünk úgy, hogy információs videókban mutatjuk be, hogyan érdemes az emelt színtű érettségire készülni. 

A "Magyar emelt magabiztosan" érettségire felkészítő segédanyagok az ELTE Magyar Irodalom- és Kultúratudományi Intézet, valamint a Magyar Nyelvtudományi és Finnugor Intézet együttműködésében jöttek létre, a videókban Keisz Ágoston, az ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium vezetőtanára vezet végig a feladatokon.

Az írásbeli feladatsorok megoldására való felkészüléshez tanácsokat adó videóink már elérhetőek weboldalunkon és Youtube csatornánkon

A továbbiakban pedig a szóbeli tételsorokhoz nyújtunk segítséget, hiszen hamarosan a rendszeresen előforduló tételekhez, anyanyelvi témákhoz, kötelező irodalmi szerzőkhöz és művekhez kapcsolódó anyagok is elérhetőek lesznek.

Like
139 Views Visits
Share it on

Comments0

Please log in to see or add a comment

Suggested Articles

News

Domestic cats area serious threat to wildcats

AI

Alumni International

May 17

News

Alapításának 389. évfordulóját ünnepelte az Egyetem

profile photo of a member

Alumni Központ

May 16

News

Betegségek korai felismerésén dolgozik Krausz Ferenc

profile photo of a member

Alumni Központ

May 15