Back to news
Next article
Previous article

Csatlakozzon a kollégiumok csoportjaihoz!

05.11.2020

Sorry, this content is not available in English

Hallotta, hogy alakulnak a kollégiumi alumni csoportok? A "Budaörsi úti" (ma KCsSK), a Dami (Damjanovich), vagy éppen a Nagytétényi kollégium lakója volt egyetemista korában? Avagy a néhai Bolyai Kollégiumé a Rákóczi úton? Jelentkezzen be az alumni.elte.hu oldalra, és jelölje be volt kollégiumát, hogy időben értesülhessen az új alumni rendezvényeikről! 

Fotókkal, dokumentumokkal, fórummal, eseménynaptárral fűszerezett csoportokat az Adattár - Csoportok menüpont alatt találja (valamit a képre kattintva rögtön oda jut). Lépjen be Ön is abba/azokba, melyek megfelelnek az érdeklődési körének! Nem talál ilyet? Hozzon létre újat, és ezzel most nyerhet is!



Mi a különbség a Csoportok és a Tagozati csoportok között? az előbbieket tetszőleges témák mentén bárki, bármikor létrehozhatja, az utóbbiak az ELTE Alumni Szabályzatának megfelelően jöttek létre és a tagozati képviselő, illetve megbízottai által működnek 

Amennyiben kérdése merülne fel a csoportokhoz való csatlakozással, vagy létrehozással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! 

Válasszon és csatlakozzon


Like
445 Views Visits
Share it on

Comments0

Please log in to see or add a comment

Suggested Articles

Diplomaosztók 2024. tél

profile photo of a member

Alumni Központ

January 22

Diplomaosztók 2023 nyár

profile photo of a member

Alumni Központ

May 30

Diplomaosztók 2023. tél

profile photo of a member

Alumni Központ

February 23