Back to news
Next article
Previous article

Beszámoló - Meteorológus Alumni találkozó

Report

-

12.10.2019

Sorry, this content is not available in English

Meteorológus tehetségnapot és alumni találkozót tartott az ELTE TTK Meteorológia Tanszéke 2019. november 29-én! A program az ELTE Alumni Központ támogatásával valósult meg.

A program délelőtti felén a meteorológus hallgatók TDK előadásait lehetett meghallgatni, majd délután 3 órától pedig elkezdődött az alumni találkozó. A rendezvényt a levezető elnök Dr. Breuer Hajnal nyitotta meg, majd átadta a szót Pataky Csillának. Az Alumni Központ vezetője taglalta a személyes találkozók jelentőségét, megemlítve az új Alumni közösségi rendszer adta virtuális találkozók egyre népszerűbb lehetőségét is, valamint a folyamatban lévő Alumni Jótékonysági kampányt az ELTE-s hallgatók megsegítésére.

A délutánt alumnusaink előadásaival folytatták: elsőként Dr. Mészáros Róbert tanszékvezető beszélt, és felidézte, hogy mi minden történt abban a 75. évben, amióta a tanszék működik. Ezután Dr. Bartholy Judit vette át a szót, aki a meteorológia és a doktori iskola kapcsolatáról beszélt.

Az előadásokat Dr. Major György, akadémikus, majd Dr. Haszpra László, MTA doktora folytatta. A TDK eredményhirdetése után a pályakezdő alumnusaink beszéltek lehetőségeikről. Az estet Dr. Dunkel Zoltán a Magyar Meteorológiai Társaság elnökének beszéde és némi büfével alapozott baráti társalgás zárta.

Részletes program

Esemény

Like
1027 Views Visits
Share it on

Comments0

Please log in to see or add a comment

Suggested Articles

Report

ELTE Sikerek: Erdei Anna

profile photo of a member

Alumni Központ

April 19

Report

Szakmai délután és alumni találkozó a Magyar mint Idegen Nyelv Tanszéken

profile photo of a member

Bölcsészettudományi Kar ELTE

April 16

Report

A KÉZFUNKCIÓ VÁLTOZÁSA ÉS JELLEMZŐI STROKE UTÁN - BESZÁMOLÓ

MB

Magdolna Bebtó

April 10