Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Zöldülünk - mobilizálódunk! kampány

Felhívások

-

2021.09.30

Széleskörű összefogással az ELTE Alumni Központ, a kari Alumni Tagozatok, az ELTE Alumni Alapítvány, a BEAC és az ELTE Shop nagyszabású kampányt indít. Célja a virtuális Alumni Kártya és az alumni oldal mobil applikációjának megvalósításához szükséges támogatás összegyűjtése. 

Az adományokat 2021. december 3. 12:00-ig várjuk!

A kampány létrejöttét jelentős adományával a Graphisoft és az AIT alapítója, az ELTE Alumni Alapítvány kurátora alapozta meg: Bojár Gábor nagylelkű támogatását ezúton is köszönjük!

Az Alumni Kártya máris számos állandó és eseti kedvezményt biztosít. Ám jelen formájában elavult. Vonzóbb kedvezmények eléréséhez egyedi azonosítóval ellátott kártyára van szükség. S ha már váltunk, hagyjuk ki a plasztiklapot és felejtsük el a postázásokat: legyünk teljesen környezetbarátok!

Cél: 1.500.000 forint összegyűjtése.

Miért? Mert a virtuális, egyedi azonosítóval ellátott Alumni Kártya és a vele egy ütt indítandó Mobil App:

  • ütősebb kedvezményekhez nyit lehetőséget :)
  • környezetbarát és helytakarékos - a mobillal együtt mindig a kéznél lesz :)
  • kézenfekvő, azonnali hozzáférés hírekhez, eseményekhez, pályázatokhoz, személyes profilhoz, egyéni, és csoportos kommunikációhoz !

Az Alma Materével, évfolyamtársaival való kapcsolattartás legyen még egyszerűbb!

Érdekli? Akkor szavazzon rá akár csak száz forint támogatással:

ELTE Alumni Alapítvány 
MKB 10300002-10408814-49020010 (külföldről: IBAN HU62 1030 0002 1040 8814 4902 0010)
Megjegyzés: Zöld és Mobil!


Adományáért szeretnénk köszönetet mondani, ehhez azonban szükségünk van elérhetőségére. Duplán megéri kitölteni a kis űrlapot, mivel három szerencsés jótevőnket ajándékban is részesítjük. Együttműködő partnerünk, a BEAC jóvoltából 10.000 Ft értékű kuponok*, míg az ELTE Shopnak köszönhetően Keox USB power bank, ELTE címeres bögre és ELTE jegyzettömb is sorsolásra kerül!

NYEREMÉNYEK

1. Sötétkék póló rajta hímzett egyetemi címerrel; ugyancsak címeres aranyszínű kitűző ELTE Alumni felirattal; 10.000 Ft értékű BEAC kupon; USB power bank

2. Egyetemi címeres aranyszínű kitűző, 10.000 Ft értékű BEAC kupon, ELTE címes bögre és jegyzettömb

3. Egyetemi címeres aranyszínű kitűző, 10.000 Ft értékű BEAC kupon, ELTE-es jegyzettömb

Tudta? Adományával egyetemi karának hírnevét is öregbíti! A beérkezett támogatások összegét karok szerint összesítjük, a legtöbb adományt gyűjtő karnak 50 db egyetemi címeres, ELTE Alumni feliratos, aranyszínű kitűzőt ajándékozunk - szakmai Alumni találkozókon való felhasználásra.

Tehát segítse Alma Materét, fogjon össze egykori egyetemi társaival és mutassa meg, hogy az Ön karja rendelkezik a legösszetartóbb közösséggel!

Kampányunk fejleményeiről hírt adunk webes és facebook oldalunkon, hogy követhesse a gyűjtés alakulását! A kampány eredményessége a záróeseményként is szolgáló ELTE Alumni Jótékonysági Est során, 2021. december 3-án kerül megosztásra.

*A BEAC kuponokat bérletre és ajándéktárgyakra is költheti. 


JÁTÉKSZABÁLYOK

1000 Ft (és az alatti) adomány esetén egyszer, 2000 Ft esetén kétszer – és így tovább - kerül bele neve a virtuális sorsolási „kalapba”. Tehát az adomány összegével együtt a nyerés esélye is növekszik.

A nyereményjátékból ki vannak zárva: a kampányt indító részlegek alkalmazottai; a nyereményjáték szervezésében, lebonyolításában résztvevő egyéb közreműködők; továbbá mindezen személyeknek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) bek. 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.


Olvasson sikeres 2020-as kampányainkról

Tekintse meg szponzorainkat

kedvel
1348 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Felhívások

Jubileumi diploma igénylés - tudnivalók 2024.

egy tag profilképe

Alumni Központ

05 április

Felhívások

SZJA 1% - Segítse a jövő ELTE Sikereit felajánlásával!

egy tag profilképe

Alumni Központ

01 március

Felhívások

Egyetemi címeres vászontáska és kitűző kampány

egy tag profilképe

Alumni Központ

23 február