Oldalunkat az ELTE Alumni Szervezet munkáját segítő céges, illetve intézményi szponzoroknak szenteljük. Mindazoknak, akik az ELTE Alumni életének fejlesztéséhez akár anyagaikkal, akár árelőnnyel, kedvezőbb feltételekkel, gyors segítséggel stb. már hozzájárultak, hozzájárulnak, vagy hozzá fognak járulni a jövőben.

Többségében ELTE közeli cégekről van szó, de minden támogatást nyújtó céget és intézményt örömmel publikálunk, sőt ide sorolhatók a közösség-építési törekvéseket finanszírozó pályázatokat kiíró alapítványok is. 

Továbbra is nyitottak vagyunk a céges és intézményi szponzorációk felé. Aki változatos törekvéseinket - pl. rendszeres tudásmegosztási rendezvényeinket, kulturális eseményeinket, sport programjainkat, vagy az új, korszerű, többnyelvű Alumni Hálózat menedzsment rendszerünk kiegészítését új modulokkal - támogatni szeretné, annak várjuk jelentkezését az  almamater@alumni.elte.hu e-mail címen.

"Jó akarok lenni mindenkihez. Átlépni önmagamon, átlépni önzésemen! Kinyílni, szeretni, élni! Nem hős akarok lenni, hanem jó."
Pilinszky János


Támogatásukat, bizalmukat előre és utólag is köszönjük!Az Alumni Szervezet törekvéseit támogató ELTE Alumni Alapítvány online befizetési portálját 200.000 forint helyett 50.000 forintból készítették el és állják folyamatosan az üzemeltetés költségeit.  

Hatékonyan, sürgős esetben rugalmasan alkalmazkodva akár azonnal is segítik az ELTE Alumni egyik közösségi oldalát, illetve annak híreit és eseményeit láthabbá tenni. 

A kezdetektől hisznek az Alumni ügyben és anyagilag is, 150e Ft-tal segítették áthidalni a nehézségeket. 2019 évi 800e Ft-os támogatásuk jelentősen hozzájárult az Alumni szempontból  X. jubileumi tanév végén először kiosztásra került Végzős ajándékok megvalósulásához.

Támogatják az ELTE Alumni törekvéseit, konkrétan 300e Ft-tal segítették áthidalni a nehézségeket.

NEA

A NEA pályázatok nagy mértékben hozzájárultak az alapítvány működtetéséhez, az Alumni programok fényének emeléséhez, megörökítéséhez.

Vésnök Kft.

A Vésnök Kft. 100 db fémkitűző ingyenes kigyártásával támogatta az ELTE Alumni Szervezetet. 
 

Az ELTE Alumni Szervezet számára biztosított intézményi támogatásokat ezúton köszönjük azoknak is, akikről esetleg nincs is tudomásunk, és ezért még nem kerültek fel erre az oldalra. Ha tud ilyenről, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot – akár e-mailben, akár postai címünkön – hogy pótolhassuk! 

A személyes támogatásokról, támogatási módokról és lehetőségekről további részleteket itt olvashat.