/medias/image/9843165435b476316e6244.png

Alumni tagjaink a sikeres regisztrációt követően Alumni Kártyát kapnak tagságuk igazolására. Ezen túlmenően hírekhez jutnak mindazon páratlan lehetőségekről és kedvezményekről, melyeket az ELTE Alumni tagozatai kínálnak az ELTE Diplomások számára is. Ismerkedjen meg az elérhető egyedi, általános, és külső kedvezményekkel. 

ESETI ALUMNI KÁRTYA KEDVEZMÉNYEK

Folyamatosan törekszünk a kedvezmények körének bővítésére, akárcsak eseti jelleggel is. Az elmúlt években ilyenek voltak az ELTE Művészeti Együttes fellépései, a LEN, a Jeges Est; a Sziget '19 bérlet. MOST aktuális: ELTE IK Kuckó Szakkör, érettségi előkészítőTEDxELTE. A friss ajánlatokról hírleveleinkben értesülhet, vagy webes csatornáink többségén.  

ÁLLANDÓ/RENDSZERES ALUMNI KÁRTYA KEDVEZMÉNYEK


Egyetemi Könyvtár

ELTE Művészeti Együttes

Az együttes három csoportjának - a Bartók Béla Énekkarnak, az Egyetemi Koncertzenekarnak és a Néptáncegyüttesnek - fellépései alkalmával évek óta rendszeresen biztosítanak kedvezményt az aktuális jegyárakból. 

ELTE Origó Nyelvi Centrum

Általános és nyelvvizsgára felkészítő nyelvtanfolyamaira, a 24 és 48 órás tanfolyamokra (angol, német, francia, olasz, orosz, és spanyol nyelvből) valamint a 30 órás nyelvvizsga felkészítő tanfolyamokra Alumni Kártyával rendelkezők kedvezményt kapnak.
További részletek a Nyelvtanfolyamok menüpont alatt.

Füvészkert

BEAC

A BEAC edzésein Aumni Kártyával kedvezményes, ELTE-s árakon lehet részt venni. A város különböző részein változatos sportolási lehetőségek vehetők igénybe. 
Információk a BEAC oldalán. 
A BEAC Aerobik Szakosztállyal való közreműködésnek köszönhetően aerobic edzésekre is kedvezmény jár. További részletek és a hosszú lista megtalálható a Sportolni szeretnék menüpont alatt.
 

ELTE Sport Kft.

Az ELTE Sport Kft. Alumni Kártyával kedvezményes, ELTE-s árakat biztosít pályáikon a város különböző pontjain.

További részletek a Sportszolgáltatások / ELTE Sport Kft. menüpont alatt.
 

Eötvös Kiadó

ELTE Eötvös Kiadó könyvesbolthálózatában (Kecskeméti utca 10-12.) és a webáruházában a saját kiadványaira 20-30% kedvezményt biztosít. Más kiadó könyveire 5-10% kedvezmény vehető igénybe. A neten rendelt kötetek a kari könyvtárakban és az Egyetemi Könyvtárban is átvehetők az Egyetem 10 pontján.

ELTE Levéltár

 • A kézikönyvtár használata helyben olvasásra, előre egyeztetett időpontban, bejelentkezéssel

ELTE Konfuciusz Intézet

 • Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen a Pekingi Idegen Nyelvi Egyetemmel (BFSU) való partnerségben, a Kínai Nyelvoktatási Tanács (HANBAN) támogatásával 2006-ban megnyílt Intézet 50%-os kedvezményt biztosít a Konfuciusz Intézet a modulos kínai nyelvtanfolyamainak árából.

EGYETEMI Kollégiumok - Budapesten

 • Nyári szállás 50% kedvezménnyel, kizárólag a nyári kollégiumokban (idén 2019.07.08.-2019.08.30.), tanév közben nem.
 • A kedvezmény „egyéb szálláshely-értékesítés” esetén vehető igénybe, pl. aktív ELTE hallgatói jogviszonnyal, vagy bérleti szerződéssel kombinálva nem.
 • Az alumni kártya birtokosai és közeli hozzátartozóik 50% szállásdíj kedvezményt kapnak.
 • Nyári szállás 50% kedvezménnyel osztálykirándulásra, ELTE-s szülők gyerekeinek, továbbá pluszszolgáltatás: néhány kollégista „idegenvezetőként” is szervezhető
 • Sporttelepek (sportpályák) használata 40% kedvezménnyel
 • Parkolás 25 % kedvezménnyel
 • Helyiségbérlés 40% kedvezménnyel
 • Ingyenes wifi használat lehetősége

A kedvezmények érvényesítéséhez kérjük keresse fel az ELTE Kollegiumok oldalt, kattintson a megcélzott budapesti kollégiumra és vegye fel a kapcsolatot annak vezetőjével emailben vagy telefonon, hogy megtudja az igényelni kívánt sportpálya ill. szoba, helység, stb. paramétereit és teljes árát az igényelni kívánt időtartamra.

ELTE Karrierközpont

A Karrierközpont számos rendezvényére, egyes képzéseire Alumni Kártya Kedvezményt biztosít az ELTE Diplomások részére. Ezek aktuális részleteiről hírleveleinkben értesítjük regisztrált alumnusainkat.

ELTE PPK

Az ELTE Pszichológiai és Pedagógiai Karának és az ELTE Alumni szervezetének megállapodása alapján ELTE Alumni tagként Alumni Kártyával rendelkezők a szakirányú továbbképzésekre kedvezményesen jelentkezhetnek 2019 során.

 • általános és családügyi mediáció – 25%-os kedvezmény
 • coach – üzleti edző  – 10%-os kedvezmény
 • múzeumpedagógiai szaktanácsadó – 25%-os kedvezmény


KÜLSŐ KEDVEZMÉNYEK

Nemzeti Táncszínház

A Nemzeti Táncszínház aktuális előadásait az ELTE Alumni tagok 10% kedvezménnyel látogathatják, valamint minden hónapban extra kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet bizonyos előadásokra. Kedvezményes jegyek a jegy@tancszinhaz.hu e-mail címen rendelhetők. Tárgy: ELTE ALUMNI "jelige" megadásával, a jegyek pedig személyesen átvehetők a Nemzeti Táncszínház értékesítési csoportjánál (1122 Budapest, Városmajor u.13. 3.emelet) valamint az Allee Bevásárlóközpontban előre egyeztetve.

Magyar Rádió Művészeti Együttes

A Magyar Rádió Művészeti Együttese kedvezményt biztosít az Alumni Kártyával rendelkező ELTE Diplomásoknak. A kedvezményekről híradásainkban értesítjük az érdeklődőket. Az aktuális kedvezmény az alábbi linken elérhető.

Magyar Nemzeti Színház

A Magyar Nemzeti Színház 40% kedvezményt biztosít saját előadásaira az Alumni Kártyával rendelkező ELTE Diplomások részére. Jegyfoglalás a andrea.bossak@nemzetiszinhaz.hu e-mail címen, az ELTE Alumni Kártya megjelölésével. Átvétel személyesen az Andrássy út 28. sz. alatt lévő jegyirodában Bossák Andreánál. A foglalások 5-7 napig élnek. További aktuális kedvezményekért kövesse híradásainkat! 


TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEK

A listát folyamatosan bővítjük. Figyelje az ELTE Alumni Hírek és az ELTE Alumni Junior Magazin számokat!


ALUMNI KÁRTYA

Amennyiben nem rendelkezik még Alumni Kártyával a fenti kedvezmények és lehetőségek igénybevételéhez regisztráljon ennek a weboldalnak a baloldali sávjára kattintva. Jobbító észrevételeket, javaslatokat az almamater@alumni.elte.hu címen fogadjuk.
Az ELTE Alumni kártyával igénybe vehető lehetőségek az alábbi linken találhatóak.