Alumni tagjaink a sikeres regisztrációt követően Alumni Kártyát kapnak tagságuk igazolására. Ezen túlmenően hírekhez jutnak mindazon páratlan lehetőségekről és kedvezményekről, melyeket az ELTE Alumni tagozatai kínálnak az ELTE Diplomások számára is. Ismerkedjen meg az elérhető egyedi, általános, és külső kedvezményekkel. 

ESETI ALUMNI KÁRTYA KEDVEZMÉNYEK

Folyamatosan törekszünk a kedvezmények körének bővítésére, akárcsak eseti jelleggel is. Az elmúlt években ilyenek voltak az ELTE Művészeti Együttes fellépései, a LEN, a Jeges Est; Sziget '19 bérlet, ELTE IK Kuckó szakkör, TEDxELTE, ELTE GTI nyári egyetem. MOST aktuálisELTE Shop

A friss ajánlatokról hírleveleinkben értesülhet, vagy webes csatornáink többségén.  

ÁLLANDÓ/RENDSZERES ALUMNI KÁRTYA KEDVEZMÉNYEK


Magyar Nemzeti Múzeum

Új! a Magyar Nemzeti Múzeum is örömmel csatlakozik az ELTE Alumni Kártya tulajdonosainak kedvezményt nyújtó partnerek csoportjához. Az intézmény a múzeumot látogató kártyatulajdonosok számára 10 % kedvezményt biztosít. 

ELTE Shop 

ÚJ! Személyes vásárláskor az Alumni Kártya felmutatásával 15 % kedvezmény jár a számla végösszegéből. Széles választék feliratozott, illetve egyetemi címerrel ellátott ajándéktárgyakból.

Egyetemi Könyvtár

ELTE Művészeti Együttes

Az együttes három csoportjának - a Bartók Béla Énekkarnak, az Egyetemi Koncertzenekarnak és a Néptáncegyüttesnek - fellépései alkalmával évek óta rendszeresen biztosítanak kedvezményt az aktuális jegyárakból.  A friss ajánlatokról hírleveleinkben értesülhet, illetve jelen oldal tetején az eseti kedvezmények között.

Füvészkert

BEAC

A BEAC edzésein Aumni Kártyával kedvezményes, ELTE-s árakon lehet részt venni. A város különböző részein változatos sportolási lehetőségek vehetők igénybe.
A BEAC Aerobik Szakosztállyal való közreműködésnek köszönhetően aerobic edzésekre is kedvezmény jár. További részletek és a hosszú lista megtalálható a Sportolni szeretnék menüpont alatt.
 

ELTE Sport Kft.

Az ELTE Sport Kft. Alumni Kártyával kedvezményes, ELTE-s árakat biztosít pályáikon a város különböző pontjain.

További részletek a Sportszolgáltatások / ELTE Sport Kft. menüpont alatt.

ELTE Levéltár

  • A kézikönyvtár használata helyben olvasásra, előre egyeztetett időpontban, bejelentkezéssel

ELTE Konfuciusz Intézet

  • Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen a Pekingi Idegen Nyelvi Egyetemmel (BFSU) való partnerségben, a Kínai Nyelvoktatási Tanács (HANBAN) támogatásával 2006-ban megnyílt Intézet 50%-os kedvezményt biztosít a Konfuciusz Intézet a modulos kínai nyelvtanfolyamainak árából.

EGYETEMI Kollégiumok - Budapesten

  • Nyári szállás 50% kedvezménnyel, kizárólag a nyári kollégiumokban, tanév közben nem.
  • A kedvezmény „egyéb szálláshely-értékesítés” esetén vehető igénybe, pl. aktív ELTE hallgatói jogviszonnyal, vagy bérleti szerződéssel kombinálva nem.
  • Az Alumni Kártya birtokosai és közeli hozzátartozóik 50% szállásdíj kedvezményt kapnak.
  • Nyári szállás 50% kedvezménnyel osztálykirándulásra, ELTE-s szülők gyerekeinek, továbbá pluszszolgáltatás: néhány kollégista „idegenvezetőként” is szervezhető
  • Sporttelepek (sportpályák) használata 40% kedvezménnyel
  • Parkolás 25 % kedvezménnyel
  • Helyiségbérlés 40% kedvezménnyel
  • Ingyenes wifi használat lehetősége

A kedvezmények érvényesítéséhez kérjük keresse fel az ELTE Kollegiumok oldalt, kattintson a megcélzott budapesti kollégiumra és vegye fel a kapcsolatot annak vezetőjével emailben vagy telefonon, hogy megtudja az igényelni kívánt sportpálya ill. szoba, helység, stb. paramétereit és teljes árát az igényelni kívánt időtartamra.

ELTE Karrierközpont

A Karrierközpont számos rendezvényére, egyes képzéseire jelentős Alumni Kártya kedvezményt biztosít az ELTE Diplomások részére. Ezek aktuális részleteiről hírleveleinkben értesítjük.

ELTE ÁJK, TÓK és TáTK

Széles körű továbbtanulási lehetőségek az ELTE-n, több karon, 10-25% kedvezménnyel! Az ELTE ÁJK-n, a TáTK-n és a TÓK-on az Alumni Kártyával rendelkezők kedvezményesen jelentkezhetnek a szakirányú továbbképzésekre.  
Részletek


ELTE GTI

Kedvezményes részvételi díj az ELTE GTI Nyári egyetemén. 


KÜLSŐ KEDVEZMÉNYEK

ImagineBudapest

Az ImagineBudapest 10% kedvezményt biztosít az ELTE Diplomásainak, amennyiben weboldalunkon a regisztráció során a "kedvezményes jegyre vagyok jogosult" mezőben feltüntetik az ELTE Alumni nevet. Az Alumni Kártyát a séta alkalmával kell felmutatni. Aktuális ajánlataikért kövesse híradásainkat! 

KockaPark

LEGO KockaPark 20% kedvezményt biztosít a teljes árú belépőjegy árából pénztári vásárlás esetén.

Nemzeti Táncszínház

A Nemzeti Táncszínház aktuális előadásait az ELTE Alumni tagok 10% kedvezménnyel látogathatják, valamint minden hónapban extra kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet bizonyos előadásokra. Kedvezményes jegyek a jegy@tancszinhaz.hu e-mail címen rendelhetők. Tárgy: ELTE ALUMNI "jelige" megadásával, a jegyek pedig személyesen átvehetők a Nemzeti Táncszínház értékesítési csoportjánál (1122 Budapest, Városmajor u.13. 3.emelet) valamint az Allee Bevásárlóközpontban előre egyeztetve.

Magyar Rádió Művészeti Együttes

A Magyar Rádió Művészeti Együttese kedvezményt biztosít az Alumni Kártyával rendelkező ELTE Diplomásoknak. A kedvezményekről híradásainkban értesítjük az érdeklődőket. Az aktuális kedvezmény az alábbi linken elérhető.

Magyar Nemzeti Színház

A Magyar Nemzeti Színház 40% kedvezményt biztosít saját előadásaira az Alumni Kártyával rendelkező ELTE Diplomások részére. Jegyfoglalás a andrea.bossak@nemzetiszinhaz.hu e-mail címen, az ELTE Alumni Kártya megjelölésével. Átvétel személyesen az Andrássy út 28. sz. alatt lévő jegyirodában Bossák Andreánál. A foglalások 5-7 napig élnek. További aktuális kedvezményekért kövesse híradásainkat! 


TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEK

A listát folyamatosan bővítjük. Figyelje az ELTE Alumni Hírek és az ELTE Alumni Junior Magazin számokat!


ALUMNI KÁRTYA

Amennyiben nem rendelkezik még Alumni Kártyával a fenti kedvezmények és lehetőségek igénybevételéhez regisztráljon ennek a weboldalnak a baloldali sávjára kattintva. Jobbító észrevételeket, javaslatokat az almamater@alumni.elte.hu címen fogadjuk.
Az ELTE Alumni kártyával igénybe vehető lehetőségek az alábbi linken találhatóak.