/medias/image/9843165435b476316e6244.png

Alumni tagjaink a sikeres regisztrációt követően Alumni Kártyát kapnak tagságuk igazolására. Ezen túlmenően hírekhez jutnak mindazon páratlan lehetőségekről és kedvezményekről, melyeket az ELTE Alumni tagozatai kínálnak az ELTE Diplomások számára is. Ismerkedjen meg az elérhető egyedi, általános, és külső kedvezményekkel. 

EGYEDI ALUMNI KÁRTYA KEDVEZMÉNYEK

Folyamatosan egyeztetünk a szervezőkkel arról, hogy minél több új rendezvény bekerülhessen a kedvezményesen látogathatók közé. Az elmúlt években ilyenek voltak például az Egyetemen belül ELTE Művészeti Együttes fellépései, a LEN, a Jeges Est; a külsők közül a Nemzeti Táncszínház. Az aktuális ajánlatokról hírleveleinkben értesítjük regisztrált alumnusainkat, illetve webes csatornáink többségére is publikáljuk.  

ÁLTALÁNOS ALUMNI KÁRTYA KEDVEZMÉNYEK


Egyetemi Könyvtár

ELTE Művészeti Együttes

Az együttes három csoportjának - a Bartók Béla Énekkarnak, az Egyetemi Koncertzenekarnak és a Néptáncegyüttesnek - fellépései alkalmával évek óta számos esetben biztosítanak kedvezményt az aktuális jegyárakból. 


ELTE Origó Nyelvi Centrum

Általános és nyelvvizsgára felkészítő nyelvtanfolyamaira, a 24 és 48 órás tanfolyamokra (angol, német, francia, olasz, orosz, és spanyol nyelvből) valamint a 30 órás nyelvvizsga felkészítő tanfolyamokra Alumni Kártyával rendelkezők kedvezményt kapnak.


További részletek a Nyelvtanfolyamok menüpont alatt.


Füvészkert


BEAC

A BEAC edzésein alumni kártyával kedvezményes, ELTE-s árakon lehet részt venni.

A város különböző részein változatos sportolási lehetőségek vehetők igénybe.
Információk a BEAC oldalán. 

A Beac Aerobik Szakosztállyal való közreműködésnek köszönhetően aerobic edzésekre is kedvezményesen járhatnak alumnusaink.

További részletek és a hosszú lista megtalálható a Sportolni szeretnék menüpont alatt.
 

ELTE Sport Kft.

Az ELTE Sport Kft. Alumni Kártyával kedvezményes, ELTE-s árakat biztosít pályáikon a város különböző pontjain.

További részletek a Sportszolgáltatások / ELTE Sport Kft. menüpont alatt.
 

Eötvös Kiadó

ELTE Eötvös Kiadó könyvesbolthálózatában, az Eötvös-pontokon a kiadó a saját kiadványaira 20-30% kedvezményt biztosít. Idegen kiadó könyveire 5-10% kedvezmény vehető igénybe. Ugyanitt ELTE nosztalgia termékek is vásárolhatók.
 

ELTE Levéltár

 • A kézikönyvtár használata helyben olvasásra, előre egyeztetett időpontban, bejelentkezéssel


ELTE Konfuciusz Intézet

 • Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen a Pekingi Idegen Nyelvi Egyetemmel (BFSU) való partnerségben, a Kínai Nyelvoktatási Tanács (HANBAN) támogatásával 2006-ban megnyílt Intézet 50%-os kedvezményt biztosít a Konfuciusz Intézet a modulos kínai nyelvtanfolyamainak árából az Alumni Kártyával rendekezőknek.


EGYETEMI KOLLÉGIUMOK - BUDAPESTEN

 • Nyári szállás 50% kedvezménnyel, kizárólag a nyári kollégiumokban (idén 2019.07.08.-2019.08.30.), tanév közben nem.
 • A kedvezmény „egyéb szálláshely-értékesítés” esetén vehető igénybe, pl. aktív ELTE hallgatói jogviszonnyal, vagy bérleti szerződéssel kombinálva nem.
 • Az alumni kártya birtokosai és közeli hozzátartozóik 50% szállásdíj kedvezményt kapnak.
 • Nyári szállás 50% kedvezménnyel osztálykirándulásra, ELTE-s szülők gyerekeinek, továbbá pluszszolgáltatás: néhány kollégista „idegenvezetőként” is szervezhető
 • Sporttelepek (sportpályák) használata 40% kedvezménnyel
 • Parkolás 25 % kedvezménnyel
 • Helyiségbérlés 40% kedvezménnyel
 • Ingyenes wifi használat lehetősége

A kedvezmények érvényesítéséhez kérjük keresse fel az ELTE Kollegiumok oldalt, kattintson a megcélzott budapesti kollégiumra és vegye fel a kapcsolatot annak képviselőjével emailben (info@dormitory.elte.hu) vagy telefonon, hogy megtudja az igényelni kívánt sportpálya ill. szoba, helység, stb. paramétereit és teljes árát az igényelni kívánt időtartamra.


ELTE PPK

Az ELTE Pszichológiai és Pedagógiai Karának és az ELTE Alumni szervezetének megállapodása alapján ELTE Alumni tagként Alumni Kártyával rendelkezők a szakirányú továbbképzésekre kedvezményesen jelentkezhetnek 2019 során.

 • általános és családügyi mediáció – 25%-os kedvezmény
 • coach – üzleti edző  – 10%-os kedvezmény
 • múzeumpedagógiai szaktanácsadó – 25%-os kedvezmény

ELTE Karrierközpont

A Karrierközpont számos rendezvényére, egyes képzéseire Alumni Kártya Kedvezményt biztosít az ELTE Diplomások részére. Ezek aktuális részleteiről hírleveleinkben értesítjük regisztrált alumnusainkat.

Amennyiben nem rendelkezik még Alumni Kártyával a fenti kedvezmények és lehetőségek igénybevételéhez regisztráljon az alábbi linken. Jobbító észrevételeket, javaslatokat az almamater@alumni.elte.hu címen fogadjuk.
Az ELTE Alumni kártyával igénybe vehető lehetőségek az alábbi linken találhatóak. 

KÜLSŐ KEDVEZMÉNYEK


Nemzeti Táncszínház

A Nemzeti Táncszínház aktuális előadásait az ELTE Alumni tagok 10% kedvezménnyel látogathatják, valamint minden hónapban extra kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet bizonyos előadásokra. Kedvezményes jegyek a jegy@tancszinhaz.hu e-mail címen rendelhetők. Tárgy: ELTE ALUMNI "jelige" megadásával, a jegyek pedig személyesen átvehetők a Nemzeti Táncszínház értékesítési csoportjánál (1122 Budapest, Városmajor u.13. 3.emelet) valamint az Allee Bevásárlóközpontban előre egyeztetve.

alumni.elte.hu