Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

X. ELTE Alumni Kupa

Beszámolók

-

2019.12.16

Az ELTE Alumni Központ és a BEAC szoros együttműködésével 2019. december 13-án pénteken került megrendezésre a X. ELTE Alumni Kupa! Az immár tizedik, jubileumi alkalom okán a foci mellett -  hagyományteremtő céllal - a hölgyek számára vonzóbb röplabda kupára is sor került. 

10 foci és 4 röplabda csapat várta az év utolsó Alumni eseményét az ELTE BEAC Bogdánfy úti sporttelepén. Az össz-egyetemi Alumni Kupán szinte minden kar ELTE Diplomása képviseltette magát. 

A mérkőzések délután 4 órakor kezdődtek, majd 18:00-tól sor került az ünnepélyes megnyitóra is. A jubileumi alkalomból a résztvevőket egy óriási tortával leptük meg. 

Az kupát Simon Gábor, a BEAC igazgatója nyitotta meg, aki nem csak mint szervező, de mint játékos is jelen volt valamennyi eddig megrendezett kupán. Beszédében méltatta a visszatérő versenyzőket és újakat egyaránt: "...az ELTE-n mindenkor voltak jogász, bölcsész, PPK-s, TTK-s hallgatók, akik szívesen vettek részt különböző bajnokságokban, tornákon. Idén már tizedik alkalommal gyűlünk össze régi ELTE-sek, akik különböző karok, különböző bajnokságaiból vagyunk itt, és sok éves barátság köt minket össze, a foci szeretetén keresztül..."

Ezt követően Pataky Csilla, az Alumni Központ vezetője üdvözölte a jelenlévőket. Megköszönte Simon Gábornak és a BEAC-os kollégáinak hogy a kezdetektől segítik az Alumni Kupa létrejöttét, minőségi megvalósulását, és átadott neki egy arany színű, címeres ELTE Alumni kitűzőt. Majd vázolta a virtuális találkozókat is lehetővé tévő, új Alumni közösségi rendszer kínálta lehetőségeket a közösségi hálózat építésében, végül megköszönte a versenyzőknek, hogy idén is hozzájárultak a tehetséges, anyagilag rászoruló hallgatók 2020. évi támogatásához

Az Egyetem kancellárja - a sorozat egyik védnöke - képviseletében Dr. Babos János, az ELTE Szolgáltató Igazgatóság igazgatója tette tiszteletét. 

20:30-ig lezajlott a röplabda kupa díjkiosztója, az érmeket és kupákat Petz Denise Gerda, az Alumni Központ munkatársa adta át. A dobogóról épp lemaradt 4. helyezett csapatnak pedig ELTE Alumni feliratos stresszlabdákkal kedveskedtünk. 

Végeredmény: 

1. BEAC Öregek
2. ELTE Főnix
3. ELTE RBK
4. ELTE KH

A focikupa két órával később, 22:00 után ért véget. A záró ceremónián Simon Krisztián, a BEAC egyik szervezője mondott köszönetet mindenkinek, hogy részt vett a jubileumi focikupán, és gratulált az elért eredményekhez. A külön erre az alkalomra készült, minden eddiginél szebb, alumni ikonnal díszített díjakat Petz Denise Gerda, Dr. Babos János és kísérője, Salga Zoltán kollégium igazgató adta át. 
Külön köszönet illeti a verseny előkészítésében, megvalósításában végzett munkájukért BEAC kollégáit: Sajban Marcellt, Simó Szabolcsot, Takács Rékát, Simon Krisztiánt is.Végeredmény:

1. FC Loby
2. Régi Idők Focija
3. BEAC
4. Körömpassz
5. Póni és Elhagyott Tanegység
7. SS.Ratio és Igénytelenek
9. Mókusgól és PPK Old Boys

Legjobb játékos: Karvalics Ákos (FC. Laby)
Gólkirály: Vadászi Edwárd (Régi Idők Focija)
Legjobb Kapus: Nyerges Tibor (Körömpassz)  


Focikupa eredmények
Esemény
BEAC beszámolója

291 megtekintés Látogatók

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

An Electrophysiological Abstractness Effect for Metaphorical Meaning Making

AI

Alumni International

21 szeptember

Beszámolók

ÚtOn Alumni konferencia

egy tag profilképe

Alumni Központ

18 szeptember

Beszámolók

Nyári diplomaosztó játék eredményhirdetés

egy tag profilképe

Alumni Központ

15 szeptember