Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

X. ELTE Alumni Kupa

Beszámolók

-

2019.12.16

Az ELTE Alumni Központ és a BEAC szoros együttműködésével 2019. december 13-án pénteken került megrendezésre a X. ELTE Alumni Kupa! Az immár tizedik, jubileumi alkalom okán a foci mellett -  hagyományteremtő céllal - a hölgyek számára vonzóbb röplabda kupára is sor került. 

10 foci és 4 röplabda csapat várta az év utolsó Alumni eseményét az ELTE BEAC Bogdánfy úti sporttelepén. Az össz-egyetemi Alumni Kupán szinte minden kar ELTE Diplomása képviseltette magát. 

A mérkőzések délután 4 órakor kezdődtek, majd 18:00-tól sor került az ünnepélyes megnyitóra is. A jubileumi alkalomból a résztvevőket egy óriási tortával leptük meg. 

Az kupát Simon Gábor, a BEAC igazgatója nyitotta meg, aki nem csak mint szervező, de mint játékos is jelen volt valamennyi eddig megrendezett kupán. Beszédében méltatta a visszatérő versenyzőket és újakat egyaránt: "...az ELTE-n mindenkor voltak jogász, bölcsész, PPK-s, TTK-s hallgatók, akik szívesen vettek részt különböző bajnokságokban, tornákon. Idén már tizedik alkalommal gyűlünk össze régi ELTE-sek, akik különböző karok, különböző bajnokságaiból vagyunk itt, és sok éves barátság köt minket össze, a foci szeretetén keresztül..."

Ezt követően Pataky Csilla, az Alumni Központ vezetője üdvözölte a jelenlévőket. Megköszönte Simon Gábornak és a BEAC-os kollégáinak hogy a kezdetektől segítik az Alumni Kupa létrejöttét, minőségi megvalósulását, és átadott neki egy arany színű, címeres ELTE Alumni kitűzőt. Majd vázolta a virtuális találkozókat is lehetővé tévő, új Alumni közösségi rendszer kínálta lehetőségeket a közösségi hálózat építésében, végül megköszönte a versenyzőknek, hogy idén is hozzájárultak a tehetséges, anyagilag rászoruló hallgatók 2020. évi támogatásához

Az Egyetem kancellárja - a sorozat egyik védnöke - képviseletében Dr. Babos János, az ELTE Szolgáltató Igazgatóság igazgatója tette tiszteletét. 

20:30-ig lezajlott a röplabda kupa díjkiosztója, az érmeket és kupákat Petz Denise Gerda, az Alumni Központ munkatársa adta át. A dobogóról épp lemaradt 4. helyezett csapatnak pedig ELTE Alumni feliratos stresszlabdákkal kedveskedtünk. 

Végeredmény: 

1. BEAC Öregek
2. ELTE Főnix
3. ELTE RBK
4. ELTE KH

A focikupa két órával később, 22:00 után ért véget. A záró ceremónián Simon Krisztián, a BEAC egyik szervezője mondott köszönetet mindenkinek, hogy részt vett a jubileumi focikupán, és gratulált az elért eredményekhez. A külön erre az alkalomra készült, minden eddiginél szebb, alumni ikonnal díszített díjakat Petz Denise Gerda, Dr. Babos János és kísérője, Salga Zoltán kollégium igazgató adta át. 
Külön köszönet illeti a verseny előkészítésében, megvalósításában végzett munkájukért BEAC kollégáit: Sajban Marcellt, Simó Szabolcsot, Takács Rékát, Simon Krisztiánt is.Végeredmény:

1. FC Loby
2. Régi Idők Focija
3. BEAC
4. Körömpassz
5. Póni és Elhagyott Tanegység
7. SS.Ratio és Igénytelenek
9. Mókusgól és PPK Old Boys

Legjobb játékos: Karvalics Ákos (FC. Laby)
Gólkirály: Vadászi Edwárd (Régi Idők Focija)
Legjobb Kapus: Nyerges Tibor (Körömpassz)  


Focikupa eredmények
Esemény
BEAC beszámolója

kedvel
870 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Beszámolók

ELTE Sikerek: Erdei Anna

egy tag profilképe

Alumni Központ

19 április

Beszámolók

Szakmai délután és alumni találkozó a Magyar mint Idegen Nyelv Tanszéken

egy tag profilképe

Bölcsészettudományi Kar ELTE

16 április

Beszámolók

A KÉZFUNKCIÓ VÁLTOZÁSA ÉS JELLEMZŐI STROKE UTÁN - BESZÁMOLÓ

MB

Magdolna Bebtó

10 április