Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Szeptemberben folytatódik a Harmadik Kor egyeteme

Általános Tudnivalók

-

2020.06.04

A járványügyi korlátozások miatt jelenleg szünetel az ELTE PPK nyugdíjasoknak szóló programsorozata. A Harmadik Kor Egyeteme szeptembertől térhet vissza a régi kerékvágásba, addig is Újbuda önkormányzata saját, időseket segítő programja keretében ismét közzétesz néhányat a korábbi előadások felvételeiből.

A járványügyi korlátozások miatt idén elmaradtak az ELTE PPK nagy sikerrel futó rendezvénysorozatának, a nyugdíjasoknak szóló Harmadik Kor Egyetemének az előadásai is. A rendezvénysorozat archívuma azonban a tudományos ismeretterjesztő előadások gazdag tárházát kínálja, ezekből a felvételekből szervez most vetítéssorozatot az Újbuda 60+ kezdeményezés. 

A több éve futó előadásokat a PPK a Nyugdíjasok Budapesti Szövetségével, valamint a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az Éveknek” Országos Szövetségével együtt szervezte a Fővárosi Önkormányzat támogatásával. Az előadásokat korábban a kar Kazinczy utcai épületének aulájában tartották. Bár fizikailag most nem folytatódhat a program, a XI. kerületi önkormányzat saját idősbarát kezdeményezése, az Újbuda 60+ Program jóvoltából az alábbi előadások újból láthatók lesznek a program Facebook-oldalán és az Idősbarát Újbuda honlapon is:

A Harmadik Kor Egyetemének korábbi előadásai elérhetők a kar Youtube csatornáján. A tervek szerint a programsorozat ősztől a hagyományos formában folytatódik az ELTE PPK Kazinczy utcai épületében.


Tavaszi félév


Forrás: ELTE PPK


kedvel
385 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Általános Tudnivalók

Diplomaosztók 2024. tél

egy tag profilképe

Alumni Központ

22 január

Általános Tudnivalók

Diplomaosztók 2023 nyár

egy tag profilképe

Alumni Központ

30 május

Általános Tudnivalók

Diplomaosztók 2023. tél

egy tag profilképe

Alumni Központ

23 február