Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Bárczi könyvbemutató - beszámoló

Beszámolók

-

2019.10.21

2019. október 15-én került megrendezésre az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia Karának szakmai könyvbemutatója, mely az Alumni Központ támogatásával valósult meg.


A délután programját az ELTE BGGyK nyáron megválasztott új dékánja, Dr. habil. Papp Gabriella nyitotta meg. Dékán asszony beszéde után átadta a szót Pataky Csillának, az Alumni Központ vezetőjének, aki felhívta a figyelmet az új Alumni közösségi platformra, valamint az Alumni Alapítvány hallgatói pályázatára. A köszöntő beszédek után Dr. habil. Perlusz Andrea (ELTE BGGyK stratégiai és tudományos ügyekért felelős dékánhelyettes), a Bárczi Alumni Tagozat képviselője vette át a szót, és kérte fel az előadókat a kiadványok ismertetésére. 


Az első bemutatott könyv „Dan Goodley – Fogyatékosságtudomány Interdiszciplináris bevezető” című könyve volt, melyet két előadó Prof. Könczei György PhD, DSc, dr. habil. és Hernádi Ilona PhD egy közösen tartott előadásban mutatott be. 


Ezt követően a „Győri Miklós - Billédi Katalin (szerk.) – Atipikus diákok, segítő appok, tudományos evidenciák” című könyvét az egyik szerző Dr. habil. Győri Miklós mutatta be az érdeklődők számára. 


„Mesterházi Zsuzsa – Szekeres Ágota (szerk.) – A nehezen tanuló gyermekek iskolai nevelése” című könyvéről a két szerkesztő Dr. Mesterházi Zsuzsa és Dr. Szekeres Ágota beszélt, melynek szerzői közül is többen a jelen voltak. 


A bemutató alatt lehetőség volt a könyvek megvásárlására és a szerzők általi dedikálásra is. A könyvbemutatók után kisebb fogadás mellett kötetlen beszélgetésre nyílt alkalom.

316 megtekintés Látogatók

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

An Electrophysiological Abstractness Effect for Metaphorical Meaning Making

AI

Alumni International

21 szeptember

Beszámolók

ÚtOn Alumni konferencia

egy tag profilképe

Alumni Központ

18 szeptember

Beszámolók

Nyári diplomaosztó játék eredményhirdetés

egy tag profilképe

Alumni Központ

15 szeptember