Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Bárczi könyvbemutató - beszámoló

Beszámolók

-

2019.10.21

2019. október 15-én került megrendezésre az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia Karának szakmai könyvbemutatója, mely az Alumni Központ támogatásával valósult meg.


A délután programját az ELTE BGGyK nyáron megválasztott új dékánja, Dr. habil. Papp Gabriella nyitotta meg. Dékán asszony beszéde után átadta a szót Pataky Csillának, az Alumni Központ vezetőjének, aki felhívta a figyelmet az új Alumni közösségi platformra, valamint az Alumni Alapítvány hallgatói pályázatára. A köszöntő beszédek után Dr. habil. Perlusz Andrea (ELTE BGGyK stratégiai és tudományos ügyekért felelős dékánhelyettes), a Bárczi Alumni Tagozat képviselője vette át a szót, és kérte fel az előadókat a kiadványok ismertetésére. 


Az első bemutatott könyv „Dan Goodley – Fogyatékosságtudomány Interdiszciplináris bevezető” című könyve volt, melyet két előadó Prof. Könczei György PhD, DSc, dr. habil. és Hernádi Ilona PhD egy közösen tartott előadásban mutatott be. 


Ezt követően a „Győri Miklós - Billédi Katalin (szerk.) – Atipikus diákok, segítő appok, tudományos evidenciák” című könyvét az egyik szerző Dr. habil. Győri Miklós mutatta be az érdeklődők számára. 


„Mesterházi Zsuzsa – Szekeres Ágota (szerk.) – A nehezen tanuló gyermekek iskolai nevelése” című könyvéről a két szerkesztő Dr. Mesterházi Zsuzsa és Dr. Szekeres Ágota beszélt, melynek szerzői közül is többen a jelen voltak. 


A bemutató alatt lehetőség volt a könyvek megvásárlására és a szerzők általi dedikálásra is. A könyvbemutatók után kisebb fogadás mellett kötetlen beszélgetésre nyílt alkalom.

kedvel
962 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

Szakmai délután és alumni találkozó a Magyar mint Idegen Nyelv Tanszéken

egy tag profilképe

Bölcsészettudományi Kar ELTE

16 április

Beszámolók

Alumni találkozó és kötetlen networking a Fordító- és Tolmácsképző Tanszéken

egy tag profilképe

Bölcsészettudományi Kar ELTE

08 április

Beszámolók

Egyetemi címeres vászontáska és kitűző kampány 2024 - Köszönjük!

egy tag profilképe

Alumni Központ

04 április