Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

ELTE Apró - Segítséget kér vagy ajánl?

Felhívások

-

2021.03.05

A járványügyi szigorítások miatt újra nagyobb aktualitást nyer a segítséget ajánló csoportunk. Lépjen be a csoportba, és kérjen, vagy ajánljon segítséget!

Az óvodák, és általános iskolák bezárásával egyre nehezedik a gyermeket nevelő, dolgozó szülők élete. Miként legyen a munka és háztartás mellett ideje, ereje, felkészültsége még tanítani, korrepetálni is gyermekeit délutánonként?  

Nehezebbé válik azon pedagógus hallgatók élete is, akik épp szakmai gyakorlatukat végeznék óvodákban, vagy iskolákban. 

Valamennyi érintettnek szeretnénk a csoport felület adta lehetőséggel segíteni, megkönnyíteni munkáját vagy tanulmányait, egyszóval mindennapjait.

Csatlakozzon!

Segítséget kérni vagy ajánlani az oldalra belépve és a csoporthoz csatlakozva tud, a "kérések és felajánlások" gomb alatt. Itt mi már elkészítettünk néhány témát, melyekhez kommentben lehet hozzászólni, illetve egymásra találni a segítségre szoruló és segítséget kínáló feleknek. A hozzászóló nevére kattintva, a segítséget ajánló/kérő félnek privát üzenetet is lehet írni, melyet a profilján keresztül kap meg, hogy már privátban tudják megbeszélni a részleteket. 

Reméljük, hogy ezen lehetőséggel, mind több bajbajutott volt hallgató szülőnek, illetve jelen tanító, vagy tanár szakos hallgatónak tudunk segíteni. 

ELTE Online cikke a csoportól

A csoporthoz való csatlakozáshoz regisztrálni kell az alumni.elte.hu oldalon. Ha már regisztrált, lépjen be a csoport eléréséhez!

ELTE DIPLOMÁSOKNAK: éljen a lehetőséggel, kérjen segítséget gyermeke online korrepetálásához, tanításához a jelenlegi hallgatóktól! Avagy - amennyiben ideje engedi - kompetencia körének megfelelő szinten és területen ajánljon fel tanácsadást például pszichológiai, gyógypedagógiai, jogi területeken!

ELTE DOLGOZÓKNAK: amennyiben nem az ELTE-n végzett, de az ELTE-n dolgozik és szeretne segíteni, vagy segítséget kérni, a csatlakozáshoz szükséges regisztráció során válassza az ELTE AB Staff kategóriát!

ELTE HALLGATÓKNAK: a csatlakozáshoz szükséges regisztráció során a tervezett végzési évet tudja bejelölni. Vállaljon szakirányának megfelelő tárgyakból online tanítást, korrepetálást a korábbi hallgatók gyermekei számára! Mindezzel nem csak gyakorlatra tehet szert:

- az EHÖK önkéntes munkát díjazó 2. pályázata 2021. január 13-án lezárult, de a tanév végéig várható a 3. kiírás, melynek keretében utólag is elszámolhatók a félév során végzett önkéntes munkák! A munkavégzésről önkéntes szervezet igazolása szükséges (jelen esetben az ELTE Alumni Alapítvány: titkarsag@alumni.elte.hu). 

- aki felvette a KM kurzust, annak önkéntes munkájáért jelen félévben is 3 kredit pont jár. 

- egyeztetések indultak arról, hogy az online korrepetálás, tanítás esetleg hivatalosan is betudható legyen szakmai gyakorlatnak a leendő szakemberek számára - ezzel kapcsolatban a hallgatók a gyakorlatért felelős szervezeti egységnél érdeklődhetnek. 


Előzmények: Alumni Jótékonysági kampány híradása




kedvel
1730 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Felhívások

Gyermeknapi jótékonysági felhívás - a legszegényebb diákoknak

egy tag profilképe

Alumni Központ

14 május

Felhívások

Segítséget kér vagy ajánl? - Jó tett helyébe jót várjon

egy tag profilképe

Alumni Központ

20 november

Felhívások

Vigyázz, kész, KITŰZZZ! - Instagram játék

egy tag profilképe

Alumni Központ

20 november