Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Rólunk írták: Segítség a nehéz időkben

Hírek

-

2021.03.01

Köszönjük az alábbi cikket az ELTE Online-nak. Éljenek a lehetőséggel!

"Példaértékű kezdeményezést indított el az Alumni Központ. Az ELTE Apró – Segítség! nevű csoportban folyamatosan várják a hallgatói felajánlásokat és kéréseket.

Az összefogás szerepe a járvány idején tovább erősödött, megnőtt a különféle támogatások jelentősége. Az ELTE Alumni ezt felismerve indította el önkéntes alapon működő csoportját. Az oldal használatával a segítségre szorulók és a felajánlók könnyebben egymásra találhatnak. A munkát emellett építő jellegű megjegyzések írásával, valamint a csoport fejlesztésére irányuló ötletekkel is támogathatjuk.

A csatlakozást követően lehetőségünk nyílik új bejegyzések írására, valamint a korábbi bejegyzések böngészésére. Ezeket érdemes alaposan átnézni, hátha valaki gondjára mi jelenthetjük a megoldást. Amennyiben más módon szeretnénk segíteni, a korosztály megjelölésével, valamint szakterületünk feltüntetésével tehetjük egyszerűbbé a keresést. A tagok egymással közvetlenül is fel tudják venni a kapcsolatot, így gördülékenyebbé válik a segítségnyújtás.

Segítséget volt és jelenlegi ELTE-s hallgatók egyaránt felajánlhatnak, bármilyen ügyben. Így szükség esetén szakértő segítségre lelhetünk, legyen az online korrepetálás, gyógypedagógiai vagy pszichológiai tanácsadás. A segítséget nyújtók ezáltal értékes szakmai tapasztalatokra is szert tehetnek, sőt akár kreditpontokat is szerezhetnek. A tavaszi félévben végzett önkéntes munkára további támogatások várhatók, míg az alumnusok számára a megvalósult segítségadásról igény esetén oklevelet állítanak ki.

Az érdeklődők a csoporthoz az alábbi oldalon tudnak csatlakozni."


Forrás: ELTEOnline

kedvel
367 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Hírek

Alma Mater - Összefogás

egy tag profilképe

Alumni Központ

20 november

Hírek

Hétköznapi szuperhősök: digitális Batman, akinek több száz rászoruló gyermek köszönheti, hogy tanulhat

egy tag profilképe

Alumni Központ

08 szeptember

Hírek

A home office forradalma

egy tag profilképe

Alumni Központ

18 június