Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Gratulálunk új alumnusainknak!

Hírek

-

2021.03.03

Közel 700 mesterszakos, osztatlan képzésű, illetve doktoris hallgató végzett Egyetemünkön 2021 januárjában! Végzős ajándékkal köszöntöttük őket az ELTE Diplomások körében és valamennyi frissdiplomás hallgatónk regisztrációra buzdító gratuláló levelet kapott az ELTE Alma Matertől. 

Már a második alkalommal végeztek online körülmények között az egyetem hallgatói. A járványügyi helyzetre való tekintettel sajnos a diplomaosztók is elmaradtak, így a pályakezdők postán kapták meg okleveleiket. 

A közel egy éve virtualitásba kényszerült hallgatók egy részének diplomáik mellé ez alkalommal is egy kézzel fogható, kedves ajándékot - egyetemi címeres, aranyozott, ELTE Alumni feilratos kitűzőt - küldtünk: a mesterszakos, osztatlan képzésű és doktoris végzősöknek, továbbá azon karunk végzőseinek, ahol még nem érhető el mesterképzés (TÓK). 

Szponzorációnak köszönhetően, a TTK végzettjei idén is az egyetemi büdzsé megkímélésével kaphatták meg ajándékukat, a képeslapra helyezett kitűzőt. 
Köszönet érte nagylelkű alumnusunknak, dr. Béres Józsefnek (TTK, '77), aki a képeslap adta lehetőségekkel élve számukra útravalóul még egy magvas gondolatot is küldött:

"Tehetségeddel és tudásoddal felelősséggel tartozol a világnak. 
Igaz úton akkor jársz, ha szellemi kincseidet lankadatlan szorgalommal gazdagítod, és 
nemes célok érdekében az emberiség javára használod!"

Habár a diplomaosztó elmaradt, szokásainkat megtartva várunk minden most, vagy korábban végzett alumnusunkat játszani Instagram játékunkon 2021. március 15-ig!


Érdeklődik? Információ a Végzős ajándék szponzorációról

Céges szponzorok

kedvel
779 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Hírek

Domestic cats area serious threat to wildcats

AI

Alumni International

17 május

Hírek

Alapításának 389. évfordulóját ünnepelte az Egyetem

egy tag profilképe

Alumni Központ

16 május

Hírek

Betegségek korai felismerésén dolgozik Krausz Ferenc

egy tag profilképe

Alumni Központ

15 május