Szívből gratulálunk államvizsgája alkalmából! Bízunk benne, hogy a diploma megszerzése újabb távlatokat nyit meg Ön előtt. Ha távozik is az ELTE-ről, ne szakadjon el az Egyetemtől, kari- és szaktársaitól, maradjon az ELTE Diplomások körének tagja! Tudása, ismeretei és kapcsolatai megtartására, bővítésére, fejlesztésére egy életen át szüksége lehet - az ELTE Alumni támogatja ez irányú törekvéseit.

"Csak hasonlók társaságában nem állunk egyedül."

Eötvös József


Lépjen be az ELTE Alumni közösségi rendszerébe! Az új Alumni közösségi platformon nyomon követheti a diplomaszerzés után is érdekes egyetemi híreket, rendezvényeket, lehetősége nyílik a többi ELTE Diplomással való kapcsolatépítésre, csoportok létrehozására, vagy azokhoz történő csatlakozásra, évfolyamtalálkozók szervezésére, hírek és események megosztására is - sőt, munka és munkatárs keresésre is! 

Az egyes Alumni Tagozatokhoz csatlakozva bővebb információhoz lehet jutni a kari/szakági eseményekről, alumni tagozati rendezvényekről.

Az ELTE Alumni Szervezet célja kettős. 

Egyrészt törekszünk arra, hogy alkalmat teremtsünk egykori hallgatóinknak a kapcsolattartásra és kapcsolatépítésre, közvetítsük feléjük az Egyetem valamennyi kara és intézménye által kínált változatos lehetőségek, programok, események, rendezvények és eredmények hírét - mind a tudomány és a kutatás, mind a kultúra és a sport területén.

Másrészt arra is szeretnénk alkalmat teremteni, hogy az itt végzettek megoszthassák sikereiket, és a pályafutásuk során felhalmozott tudásukat az Egyetem mindenkori hallgatóival, oktatóival, vagy egyéb módon támogathassák az Egyetemet, ezáltal növelve az ELTE-s diploma értékét. Reméljük, pár év múlva azok soraiban üdvözölhetjük, akik megtehetik és meg is teszik ezt!

Sok sikert kívánunk! Vigye hírét:

ÖRÖK DIÁKJAIT visszavárja az ELTE Alma Mater.