Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen évente mintegy 5-6000 hallgató végez és a szám egyre növekszik. A világon ma élő ELTE-s alumnusok száma 150-200.000 főre tehető, körülbelül ennyien szereztek az ELTE-n, illetve a jogelőd intézményekben egyetemi oklevelet. Az Egyetem Szenátusa által 2007-ben létrehozott, működését 2008-ban indító ELTE Alumni (Öregdiák) Szervezet e virtuális közösség számára kíván lehetőséget biztosítani: lépjenek kapcsolatba egymással és az egyetemmel. A szervezet, különböző szolgáltatások mellett a szakmai előrejutást is segítő kapcsolattartáshoz és kapcsolatépítéshez szeretne alkalmat teremteni, segítséget nyújtani az ELTE Alumni Szervezet tagjainak.

"Múlt nélkül nincs jövő, s mennél gazdagabb a múltad, annál több fonálon kapaszkodhatsz a jövőbe."
Babits Mihály

Az ELTE Alumni Szervezetéhez tartoznak az ELTE Alumni regisztrált tagjai és tiszteletbeli tagok; az ELTE Alumni Központ és munkatársai; az ELTE Alumni Tagozatok és azok képviselői; az ELTE Alumni Bizottság és tagjai; az ELTE Alumni Tanács (beleértve az ELTE Alumni Testületet) és tagjaik;  az ELTE Alumni önkéntesek.

AZ ELTE TERMÉSZETES ALUMNI KÖZÖSSÉGÉT ALKOTJÁK

  • az Egyetem valamely karán vagy valamely jogelőd intézményében oklevelet szerzett hallgatók,
  • további személyek -  a rájuk vonatkozó szabályokat az ELTE Alumni Szabályzata rögzíti.

Ezen személyekkel az ELTE Alumni Szervezet akkor léphet kapcsolatba, ha adatait az ELTE Alumni portálján történő regisztráció során erre a célra megadja, ezzel hozzájárulva adatainak kezeléséhez és az ELTE Alumni céljaira való felhasználásához.
A tagsággal kapcsolatos rendelkezéseket bővebben az ELTE Alumni Koncepciója és az ELTE Alumni Szabályzata tartalmazza.
A jelen szabályzat hatályba lépését megelőzően (2016 előtt) regisztráltak továbbra is az ELTE regisztrált alumni tagjai maradhatnak.

A JELENTKEZÉS MÓDJA

Regisztráljon most!

Regisztráljon a alumni.elte.hu oldalon. A regisztrációs űrlap kitöltését követően aktivációs linket kap. Annak elfogadását követően már használhatja a rendszer funkcióit, és bármikor módosíthatja adait, beállításait. A használati feltételek a Rólunk menüpont alatt olvashatók.

Eötvös Loránd Tudományegyetem
ELTE Alumni Központ

Cím: H-1056 Budapest, Szerb u. 21-23.
Telefon: 06 (1) 411 65 00/4414
Email regisztrációs ügyekben: 
reg@alumni.elte.hu
Email egyéb ügyekben
almamater@alumni.elte.hu

Alumni honlap
Alumni Facebook
Alumni Instagram
Alumni Twitter
ELTE Linkedin 
ELTE Youtube/Alumni

Éves beszámolók