Alumni tagjaink a sikeres regisztrációt követően Alumni Kártyát kapnak tagságuk igazolására. 


Ezen túlmenően hírekhez jutnak mindazon programokról, lehetőségekről és kedvezményekről, sportszolgáltatásokról, melyeket az ELTE Alumni Központ szervez, vagy támogat, illetve az ELTE Alumni tagozatai kínálnak az ELTE diplomások számára is. Bízunk benne, hogy nem csak ezek a lehetőségek lesznek vonzóak és sarkallanak aktív részvételre, de a javasolt támogatások listája is felébreszti volt hallgatóinkban a támogató kedvet Alma Materük felé.


Az ELTE Diplomások, alumnusok számára szervezett programokat, továbbá a nekik leginkább szóló esti és hétvégi eseményeket meghívókat, ajánlókat az ELTE Alumni Hírek közvetíti. 

Frissen végzettek számára készül az ELTE Alumni Junior Magazin, melyben igény esetén elindulásukat segítjük jellemzően a karrier, továbbképzés, önismeret területein, miközben az Alumni programokról is értesülhetnek.


Figyelheti weboldalunkon is híreinket, eseményeinket. Követheti ezek többségét az Alumni FacebookInstagram,  Twitter, illetve a Linkedin és a Youtube oldalakon is!


Érdemes tanulmányozni a folyamatosan bővülő, szórakozási és sportolási lehetőségekre is kiterjedő Alumni Kártya kedvezményeket, az ELTE Diplomások számára elérhető kari lehetőségeket, a rendszeres összegyetemi programjainkat

Aki regisztrál, az ELTE Alumni Hírek online számaiból mindezekről rendszeres értesítést kaphat.