/medias/image/9843165435b476316e6244.png

Alumni tagjaink a sikeres regisztrációt követően Alumni Kártyát kapnak tagságuk igazolására. Ezen túlmenően hírekhez jutnak mindazon programokról, lehetőségekről és kedvezményekről, sportszolgáltatásokról, melyeket az ELTE Alumni tagozatai kínálnak az ELTE diplomások számára is. Bízunk benne, hogy nem csak ezek a lehetőségek lesznek vonzóak és sarkallanak aktív részvételre, de a javasolt támogatások listája is felébreszti volt hallgatóinkban a támogató kedvet Alma Mater-ük felé.

Az alumni tagok számára szervezett programokat, továbbá a nekik leginkább szóló esti és hétvégi eseményeket meghívókat, ajánlókat az ELTE Alumni Hírek közvetíti. Az összes Egyetemi hírekről, rendezvényekről az Egyetemi Hírlevél tudósít. Frissen végzettek számára készül az ELTE Alumni Junior Magazin, melyben elindulásukat segítjük jellemzően a karrier, továbbképzés, önismeret területein, miközben az alumni programokról is értesülhetnek.
Figyelje weboldalunkon is híreinket, eseményeinket, a heti ajánlókat, vagy kövessen minket Facebook oldalunkon is!

Kérjük, tanulmányozza át a fenti fejezetekben az Alumni Kártyával járó kedvezményeket, az ELTE Diplomásokszámára elérhető lehetőségeket, és rendszeres összegyetemi programjainkat! Ha regisztrál, mindezekről rendszeres értesítést is kap.

 

alumni.elte.hu