Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

ÚJ UTAK GYÓGYPEDAGÓGUSOK SZÁMÁRA

-

Bárczi Alumni Tagozat

2023.04.06

2023. április 20. 16:00 - 18:00

ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar, 1097 Budapest, Ecseri út 3. ( A épület 202-es terem)


A 9. Gyógytea évad hatodik előadásának előadói: Bányai Borbála (ELTE BGGYK), Bulyáki Tünde (ELTE TáTK), Csabai Lucia (ELTE BGGYK), Nagy Anett (ELTE BGGYK), Perlusz Andrea (ELTE BGGYK)


A gyógypedagógusok munkavégzésének egy alapvetése, hogy teamben dolgozik, igaz ez a pszichopedagógusokra is. Ennek megvalósulása azonban korántsem ilyen egyszerű, ehhez pontosan ismerni kell a pszichopedagógus munkakör és a team tagjainak kompetenciahatárait, az adott intézményrendszert, ennek feladatait és nem utolsósorban az egyéneket és környezetüket is.
A teázás során bemutatunk néhány lehetséges helyszínt, ahol egy team tagjaként a pszichopedagógus támogathat gyerekeket, felnőtteket, vagy akár családokat.
Arra keressük a választ, milyen szerepe lehet a pszichopedagógusnak a gyermekpszichiátrián, a gyermekkórházakban, a felnőttek számára létrehozott pszichiátriai nappali és közösségi ellátásokban. Mit jelent ezekben az ellátásokban a gyógypedagógiai szemlélet? Kik alkotják itt a teamet és hogyan tud ehhez kapcsolódni egy pszichopedagógus? Az általunk bemutatott helyszíneken a pszichopedagógusok jelenléte egyelőre nem gyakori. Emiatt is számítunk a teázás során minden résztvevő szakmai, vagy akár személyes tapasztalataira, ötleteire.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
Az előadás alatt feliratozó tolmácsolást biztosítunk.

 

Köszönjük a támogatást:

https://www.alumni.elte.hu/medias/editor/oneshot-images/743601350642ea5cce59ff.pnghttps://www.alumni.elte.hu/medias/editor/oneshot-images/1616172770642eaa367a483.png https://www.alumni.elte.hu/medias/editor/oneshot-images/899347649642ea5cbcc973.png


kedvel
54 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

DRÁMA-, MOZGÁS ÉS TESTTUDAT-ALAPÚ KUTATÁSOK - BESZÁMOLÓ

MB

Magdolna Bebtó

09 május

DRÁMA-, MOZGÁS ÉS TESTTUDAT-ALAPÚ KUTATÁSOK GYÓGYPEDAGÓGIAI ÉS FOGYATÉKOSSÁGTUDOMÁNYI INTERVENCIÓKBAN

MB

Magdolna Bebtó

15 április

Beszámolók

A KÉZFUNKCIÓ VÁLTOZÁSA ÉS JELLEMZŐI STROKE UTÁN - BESZÁMOLÓ

MB

Magdolna Bebtó

10 április