Retour aux actualités
Article suivant
Article précédent

Vegyen részt a Concerto Budapest előadásain 30%-os Alumni Kártya kedvezménnyel!

Kedvezmények

-

2021.12.08

Örömmel tudatjuk, hogy tovább bővült az ELTE Alumni Kártya kedvezmények listája. Mostantól az ELTE Diplomások 20% kedvezménnyel vehetnek részt a Concerto Budapest saját szervezésű eseményein. Egyes decemberi programokra pedig kivételesen 30% kedvezmény jár!

Concerto Budapest hazánk egyik vezető nagyzenekara, amely évente több mint hatvan hangversenyt ad Budapest legnagyobb koncerttermeiben, de rendszeresen lép fel külföldön is. Így koncertturnén vett részt Európa számos országában, az Egyesült Államokba és Kínában is. Ezenkívül a Concerto Budapest fontosnak tartja a zeneszerető fiatalok és családok megszólítását, akik számára szintén számos szórakozási lehetőséget kínál. A zenekar művészeti vezetője és karmestere 2007 óta Keller András, világszerte ismert szólista, koncertmester és kamarazenész. A Keller Quartett tagja a fellépések mellett nagy hangsúlyt fektet a tehetséges fiatalok képzésére is, világszerte tart mesterkurzusokat, illetve 2014-ben szabadegyetemi programsorozatot is indított.

A kedvezményes jegyeket a következőképp lehet igénybe venni:

  • személyesen előre egyeztetett időpontban a Concerto Budapest Zeneházban (1094 Budapest, Páva u. 10-12.) készpénzzel megvásárolni és átvenni, érvényes ELTE Alumni kártya felmutatásával.
  • online csatornán keresztül, írásban a jegy@concertobudapest.hu címre megküldve a kiválasztott koncert időpontját és a megvásárolandó helyigényeket. Ebben az esetben mellékletként csatolni szükséges a jogosultságot igazoló ELTE Alumni Kártyát. A Concerto Budapest a kedvezményes jegy linkjét az adott e-mail címre visszaküldi, a vásárló a linket megnyitva tudja azt megvásárolni online, bankkártyával, a kiküldést követő 2 napon belül.

Egy azonosító felmutatásával, egy eseményre 4 darab jegy vásárolható meg kedvezményesen. A jegyet felhasználó személy kedvezményre jogosultságát az előadás helyszínén a jegyszedők ellenőrizhetik!

Figyelem! Az ELTE Alumni kártya kedvezmény a MANÓ koncertekre nem érvényesíthető!


Aktuális ajánlatok:

2021. december 11. (szombat) | 19:30 | Müpa

Eötvös Péter, Baráti Kristóf és Concerto Budapest

Eötvös Péter: Sirens' Song, Eötvös Péter: Alhambra (III. hegedűverseny) - magyarországi bemutató – szünet – Debussy: Egy faun délutánja, Debussy: Ibéria

Közreműködik: Baráti Kristóf hegedű, Concerto Budapest

Vezényel: Eötvös Péter

További részletek



2021. december 12. (vasárnap) | 19:30 | Zeneakadémia

Adventi hangverseny

Beethoven: Esz-dúr szeptett, op. 20 – szünet – Schubert: C-dúr vonósötös, D 956

Közreműködik: Keller Quartet (Keller András, Környei Zsófia hegedű, Homoky Gábor brácsa, Fenyő László cselló) Klenyán Csaba klarinét, Tóth Bálint kürt, Mohai Bálint fagott, Buza Vilmos nagybőgő, Takács Ákos cselló

További részletek


Jó szórakozást kívánunk zenekedvelő alumnusainknak!

További Alumni Kártya kedvezmények

kedvel
288 megtekintéss Visites
Ossza meg

Commentaires0

Vous n'avez pas les droits pour lire ou ajouter un commentaire.

Articles suggérés

Kedvezmények

Évad végi 50% kedvezmény a Katona József Színház előadásaira

egy tag profilképe

Alumni Központ

13 május

Kedvezmények

10% kedvezmény a Tudatosan jó termékeinek árából - Alumni Kártyával!

egy tag profilképe

Alumni Központ

24 április

Kedvezmények

Concerto Budapest - Spring Alumni Discounts

AI

Alumni International

23 április