Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Nyárias Alumni Kártya kedvezmények

Kedvezmények

-

2023.08.09

Nyár és jó idő - ideális kombináció ha a családdal, barátokkal, vagy a gyermekekkel, unokákkal szeretnénk még több minőségi időt tölteni és közös élményekkel gazdagodni. Akár a kinti, akár a benti programokat preferáljuk, találhatunk kedvünkre valót az ELTE Alumni kedvezményes partnereinek ajánlatai között. Alábbi cikkünkben az ELTE Diplomások által igénybe vehető Alumni Kártya kedvezményekből szemezgetünk.

 

Imagine városnéző séták - Megismerné közelebbről Budapest titkos kertjeit és tereit, ellátogatna a Gellért fürdő mélyére, vagy irodalmi gasztrosétán venne részt a Lágymányosi pampákon? Esetleg a ragyogó Matild Palota vonzza? Válogasson az Imagine sétanaptárában a különleges túrák között! Augusztus folyamán Pécsett és Debrecenben is várják az érdeklődőket.
Kedvezmény mértéke: 10% Kuponkód: ALUMNI_IMAGINE


Füvészkert - Az ELTE botanikus kertje a nyár folyamán is tárt kapukkal várja a hűsölni és a városi nyüzsgésből megpihenni vágyókat a hét minden napján 9-17 óráig.
Kedvezmény: Az Alumni Kártya felmutatásával a belépőjegy árából 20% kedvezmény jár!


KockaPark - Kicsik és nagyok, fiatalok és örök fiatalok számára is ideális a Camponában található LEGO kiállítás, amely a közönség által is részben irányítható LEGO vonatokkal, villamosokkal és autókkal, hatalmas terepasztalokkal, történelmié és filmjelenetekkel tartalmas és izgalmas programlehetőség - nem csak a játék szerelmeseinek. A tengernyi szabadon felhasználható kockából pedig közösen is lehet alkotni, építeni valami újat.
Kedvezmény: 20% a teljes árú belépőjegy árából pénztári vásárlás esetén az Alumni Kártya felmutatása ellenében


Gödöllői Királyi Kastély - A Grassalkovich család 18. századi kastélya Budapesttől mindössze 25 km-re helyezkedik el, belterei és szépen gondozott parkja ideális helyszínül szolgálhatnak egy hétvégi kiránduláshoz.
Kedvezmény: 10% kedvezmény a teljes árú belépőjegy árából pénztári vásárlás esetén az Alumni Kártya felmutatása ellenében


Nyomozz Velünk - Beltéri kincskeresős és kültéri városfelfedezős nyomozós játékokkal várja az ELTE Diplomásokat a Nyomozz Velünk. Miközben a budai várban Sissi királyné megmentésén fáradozunk, vagy arra próbálunk rájönni az Erzsébetvárosban, hogy hová tűnt a szépasszony, számtalan történelmi-kulturális érdekességet is megtudhatunk. A mobilon játszható játék kiterjesztett valósággal operál. Kipróbálná? Olvassa el élménybeszámolónkat.
Kedvezmény mértéke: 25%


Írók Boltja - A nyár egyúttal annak az ideje, amikor időt tudunk szakítani olyan kedvelt tevékenységeinkre, amelyekre a sűrű, dolgos hétköznapok között nem jutott idő. Mi lehetne jobb ilyenkor, mint magunkhoz venni egy rég áhított kötetet és akár egy hűvös szobába, akár a kertbe elvonulni és csak olvasni órákon át?
Az Írok Boltjában a könyvek széles palettájáról válogathatunk - ráadásul helyszíni vásárlás esetén 10% Alumni Kártya kedvezmény jár!


További Alumni Kártya kedvezmények

kedvel
341 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Kedvezmények

Évad végi 50% kedvezmény a Katona József Színház előadásaira

egy tag profilképe

Alumni Központ

13 május

Kedvezmények

10% kedvezmény a Tudatosan jó termékeinek árából - Alumni Kártyával!

egy tag profilképe

Alumni Központ

24 április

Kedvezmények

Concerto Budapest - Spring Alumni Discounts

AI

Alumni International

23 április