Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Újra Együtt! - A Neveléstudományi Intézet első Alumni Találkozója

Beszámolók

-

2019.10.24

2019. október 18-án tartotta meg az ELTE PPK Neveléstudományi Intézetének első Alumni találkozóját „Újra Együtt!" címmel. Az esemény létrejöttét az ELTE Alumni Központ támogatta.


Az eseményt Fehérvári Anikó, a Neveléstudományi Intézet vezetője nyitotta meg. Beszédében üdvözölte a jelenlévőket, megköszönte a segítséget az esemény szervezőinek, majd részletesen ismertette a programot. Ezután Pataky Csilla, az Alumni Központ vezetője vette át a szót, aki röviden kitért a sokoldalú Alumni Net indítására, valamint a hallgatói pályázatra, mely az ELTE Diplomások támogatásait juttatja el hozzájuk az ELTE Alumni alapítványon keresztül félévente. 


A köszöntők után, a délután meghívott vendége, Mérő László vette át a szót, és a ,,Csodák Logikája" című háromnegyed órás, érdekes előadással szórakoztatta a diplomásokat. Előadásában arra világított rá, hogy mennyi olyan dolog van a világban, ami egy egyszerű ember számára felfoghatatlan és bonyolult, viszont matematikailag könnyen számítható, míg az egyszerűnek vélt dolgok sokszor annyi tényezőn alapulnak, hogy előre kiszámíthatatlan. 


Az előadás után rövid interjúkat végeztek a szervezők a volt hallgatókkal, majd egy körbevezetés következett a felújított Kazinczy utcai épületben. A délután programját egy vidám, csoportos kvízjáték zárta.


kedvel
671 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Beszámolók

ELTE Sikerek: Erdei Anna

egy tag profilképe

Alumni Központ

19 április

Beszámolók

Szakmai délután és alumni találkozó a Magyar mint Idegen Nyelv Tanszéken

egy tag profilképe

Bölcsészettudományi Kar ELTE

16 április

Beszámolók

A KÉZFUNKCIÓ VÁLTOZÁSA ÉS JELLEMZŐI STROKE UTÁN - BESZÁMOLÓ

MB

Magdolna Bebtó

10 április