Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Újra Együtt! - A Neveléstudományi Intézet első Alumni Találkozója

Beszámolók

-

2019.10.24

2019. október 18-án tartotta meg az ELTE PPK Neveléstudományi Intézetének első Alumni találkozóját „Újra Együtt!" címmel. Az esemény létrejöttét az ELTE Alumni Központ támogatta.


Az eseményt Fehérvári Anikó, a Neveléstudományi Intézet vezetője nyitotta meg. Beszédében üdvözölte a jelenlévőket, megköszönte a segítséget az esemény szervezőinek, majd részletesen ismertette a programot. Ezután Pataky Csilla, az Alumni Központ vezetője vette át a szót, aki röviden kitért a sokoldalú Alumni Net indítására, valamint a hallgatói pályázatra, mely az ELTE Diplomások támogatásait juttatja el hozzájuk az ELTE Alumni alapítványon keresztül félévente. 


A köszöntők után, a délután meghívott vendége, Mérő László vette át a szót, és a ,,Csodák Logikája" című háromnegyed órás, érdekes előadással szórakoztatta a diplomásokat. Előadásában arra világított rá, hogy mennyi olyan dolog van a világban, ami egy egyszerű ember számára felfoghatatlan és bonyolult, viszont matematikailag könnyen számítható, míg az egyszerűnek vélt dolgok sokszor annyi tényezőn alapulnak, hogy előre kiszámíthatatlan. 


Az előadás után rövid interjúkat végeztek a szervezők a volt hallgatókkal, majd egy körbevezetés következett a felújított Kazinczy utcai épületben. A délután programját egy vidám, csoportos kvízjáték zárta.


329 megtekintés Visites

kedvel

Commentaires0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

Online szakmai Alumni rendezvény a Bárczin

egy tag profilképe

Alumni Központ

23 november

Beszámolók

Dogs are sensitive to their owners’ choice despite their own preference

AI

Alumni International

17 november

Beszámolók

Our genes also tell about our age

AI

Alumni International

10 november