Vissza a hírekhez
Korábbi cikk

Vigyázz, kész, KITŰZZZ! - Egyetemi címeres kitűző kampány!

-

International Alumni Chapter

Felhívás

-

2020.11.20

Vigyázz, kész, KITŰZZZ! Van már egyetemi címeres kitűzője? Ha nincs, most hozzájuthat! Igényeljen kitűzőt 2020. december 1-ig és akár még további ajándékokat is nyerhet!

Egyetemi címeres kitűző kampányunk keretében most tegyen szert egyre! A kampány időszakában egy képeslapra helyezett aranyszínű, egyetemi címeres, ELTE Alumni feliratos kitűzőt kap ajándékba. Igényét 2020. december 1-ig az alábbi űrlap kitöltésével tudja jelezni.

Ajándék kitűzőt kapnak belföldi* postázással mindazok, akik minimum 2490 Ft összegű támogatás befizetését vállalják az ELTE Alumni Alapítvány számára és ezt az igénylésben is megerősítik 2020. december 1. éjfélig.Sorsolás! ELTE címeres ajándékcsomagot sorsolunk ki azok között, akik vagy most igényelnek kitűzőt (igényléskor jelezheti, ha szeretne részt venni a játékban), vagy a már meglévő kitűzőjüket viselve fotót tesznek ki magukról az instagram storyban, #kitűzdELTE hashtag-el és az eltealumni instagram oldal megjelölésével.

A támogatás beérkezéséről kapott banki értesítés kézhezvételét követően, legkésőbb 2020. december 10-én postázzuk az ajándékokat.

*Külföldi címre csak 4490 Ft feletti adományok esetében tudjuk eljuttatni ajándékot. Egy címre egy ajándékot tudunk küldeni! 

A kitűző igénylésével, adománya eljuttatásával Ön várhatóan minimum 1000 Ft-tal támogatja az ELTE Alumni ösztöndíj alapot!

Látta már a Virtuális Alumni Jótékonysági Kampányhoz kapcsolódó valamennyi kezdeményezésünket? Ide kattintva megtalálja mindet!  


557 megtekintés Visites

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Felhívás

PES Program extended deadline for EUIPO – 5 April 2020

AI

Alumni International

29 március

Felhívás

PES Program extended deadline for EPO – 6 May 2020

AI

Alumni International

29 március

Beszámolók

Dogs are sensitive to their owners’ choice despite their own preference

AI

Alumni International

17 november