Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Köszönjük az adományokat! - az EHÖK-nél folytatódik a gyűjtés

Hírek

-

2022.03.09

Az egyetemi segélyakció során gyűjtött hatalmas mennyiségű adománynak köszönhetően az ELTE adománygyűjtő pontjai 2022. március 9-től 2022. március 15-ig átmenetileg bezárnak. 2022. március 16-tól az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat kari adománypontjain továbbra is várjuk a felajánlásokat.

Az ukrán háborúval kapcsolatos egyetemi segélyakció 2022. február 28-án indult: az elmúlt másfél hétben az ELTE számos gyűjtőponton várta az adományokat. Az egyetemi közösségtől rengeteg felajánlás érkezett a kisebb adományoktól kezdve a teherautónyi szállítmányokig. Az egyetemi épületekben kialakított adománypontok megteltek. Munkatársaink jelenleg is rendszerezik a beérkezett felajánlásokat, valamint gondoskodnak a szállítás megszervezéséről, emiatt az adománypontok március 9. és 15. között nem fogadnak felajánlásokat.

2022. március 16-án indul a gyűjtés következő fázisa: az adományokat (elsősorban tartós élelmiszer, higiéniai szerek, gyermek-élelmiszerek, tisztálkodási szerek) a továbbiakban az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat kari adománygyűjtő pontjain várják, amelyek listája itt elérhető.   

Az ELTE ezúton is köszöni a rengeteg felajánlást, támogatást és önkéntes munkát.


kedvel
245 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Hírek

Domestic cats area serious threat to wildcats

AI

Alumni International

17 május

Hírek

Alapításának 389. évfordulóját ünnepelte az Egyetem

egy tag profilképe

Alumni Központ

16 május

Hírek

Betegségek korai felismerésén dolgozik Krausz Ferenc

egy tag profilképe

Alumni Központ

15 május