Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Egyetemi címeres pólókampány!

Felhívások

-

2021.08.12

Van már ELTE címeres pólója? Most hozzájuthat! A támogatói póló kampány keretében az Egyetem Alumni törekvéseinek támogatásáért ajándék póló jár.

Tegyen szert ELTE címeres pólóra most! A kampány keretében jó minőségű, sötétkék, galléros pólóhoz juthat, hímzett egyetemi címerrel és ELTE Alumni felirattal - miközben a tehetséges, rászoruló hallgatókat is támogatja. Férfi fazonút S-3XL, nőit XS-2XL méretekben igényelhet 2021. szeptember 20-ig az alábbi űrlap kitöltésével. 

Ajándék pólót kapnak mindazok, akik minimum 5990 Ft* összegű támogatás befizetését vállalják az ELTE Alumni Alapítvány számára és ezt az igénylésben is megerősítik 2021. szeptember 20-ig.

Póló igénylés ideje lejárt!

Jelen támogatásával számottevően hozzájárul azon törekvésünkhöz, hogy ismét ösztöndíj alapot képezhessünk a tehetséges, rászoruló hallgatók számára. 

A kampány 50 darabos igénytől valósulhat meg. A beérkezett igények feldolgozását követően 2021. szeptember végén küldjük az értesítést a további lépésekről, majd a támogatás beérkezését követő 4-6 héten belül postázzuk az ajándékokat belföldi címekre.
*Külföldi címre csak 8990 Ft feletti adományok esetében tudjuk eljuttatni ajándékot.

Egy címre egy ajándékot tudunk küldeni! 

Sorsolás! Emblémázott ajándékokból álló csomagot sorsolunk ki azok között, akik igényléskor jelezték, hogy szeretnének játszani és

  • most igényelnek pólót, avagy
  • már korábban kapott polóban készült fotót küldenek be magukról az almamater@alumni.elte.hu email címre a fenti határidőig.

Tavalyi kampányunk beszámolója

kedvel
2497 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Felhívások

Jubileumi diploma igénylés - tudnivalók 2024.

egy tag profilképe

Alumni Központ

05 április

Felhívások

SZJA 1% - Segítse a jövő ELTE Sikereit felajánlásával!

egy tag profilképe

Alumni Központ

01 március

Felhívások

Egyetemi címeres vászontáska és kitűző kampány

egy tag profilképe

Alumni Központ

23 február