KÉRJÜK, TÁMOGASSA ADOMÁNYÁVAL AZ ELTE ALUMNI ALAPÍTVÁNYT!

Köszönettel fogadunk minden támogatást, így bármilyen összegű és gyakoriságú eseti adományokat is. 

Sárga csekk postázásához küldje el postacímét (almamater@alumni.elte.hu vagy az alábbi címre). 

Banki átutalással

ELTE Alumni Alapítvány, 1056 Budapest, Szerb u. 21-23.
Számlaszám: MKB 10300002-10408814-49020010

IBAN szám: HU62 1030 0002 1040 8814 4902 0010
Adószám: 18133442-1-41


AZ ADOMÁNYOZÁS TOVÁBBI FORMÁI ÉS MÓDJAI:

Az Egyetem tehetséges, rászoruló hallgatóinak támogatásán túl további dedikált támogatási célokat az általános érvényűen, féléves rendszerességgel igénybe vehető lehetőségekkel párhuzamosan ismertetjük össz-egyetemi, kari, intézeti, intézményi szinten a Támogatási lehetőségek oldalon.
A támogatható célok sora hosszú és változatos, egyedi támogatási szándékkal kérjük, jelentkezzen személyes megbeszélésére az almamater@alumni.elte.hu email címen. 

Dedikált támogatást akkor tudunk a megjelölt célra fordítani, ha a banki utalás, illetve csekkbefizetés során a konkrét cél a közlemény rovatban pontosan megfogalmazásra kerül.
A cél megjelölése nélküli befizetéseket, a téves utalásokat, valamint az olyan célokra történő befizetéseket, amelyek megvalósítására fél éven belül nem gyűlik össze elégséges összeg, tehetséges hallgatók tanulmányainak támogatására és működési költségek fedezésére fogjuk fordítani.
A támogatásokat előre köszönjük! Ahhoz, hogy ezt személyesen is megtehessük, adományozzon online, vagy küldjön értesítést a támogatásáról. E célból, illetve a támogatásokhoz kapcsolódó kérdéseivel, továbbá önkéntes felajánlásával forduljon hozzánk bizalommal az almamater@alumni.elte.hu email címen. Köszönjük!

Adományát előre is köszöni az ELTE Alma Mater!

További támogatási lehetőségek az 1% adó és az Önkéntes támogatás menüpont alatt. Támogatható törekvéseinkről tájékozódhat a Támogatási lehetőségek menüpont alatt.