Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Szakmai alumni találkozó a PPK emberi erőforrás tanácsadó mesterszakán végzett hallgatóknak

-

PPK Alumni Tagozat

Beszámolók

-

2023.10.30

A tudásmegosztás és az együttműködés jegyében zajlott az ELTE PPK Felnőttképzés-kutatási és Tudásmenedzsment Intézet emberi erőforrás tanácsadó mesterszakos alumni találkozója a PPK 20. jubileumi ünnepségének keretében október 19-én. A résztvevők szakmai fórumokon vitatták meg a végzett hallgatók az alma materükkel és a jelenlegi hallgatókkal való szorosabb együttműködés lehetőségeit.

A találkozót Dorner Helga, az FTI igazgatója nyitotta meg, majd Pataky Csilla, az ELTE Alumni Központ vezetője is üdvözölte a résztvevőket.

Az esemény alkalmat adott a végzett hallgatók találkozására, az Alma Mater-be való visszatérésére, ugyanakkor a jövőbeli közös együttműködési lehetőségek átgondolására is. A szakon tanító oktatók által vezetett beszélgetések során a résztvevők saját napi gyakorlatukra és munkájukra reflektálva vitatták meg a humánerőforrás menedzsment mostanság leginkább észlelhető kihívásait. 

A beszélgetések fontos eleme volt 


az egyetem mint tudományos közeg és a piaci szereplők, cégek közötti kapcsolódási lehetőségek felderítése,


azzal a céllal, hogy kölcsönös szakmai együttműködés és tudásmegosztás jöhessen létre a későbbiekben. Ebben a fokozatos építkezésben az intézet számít a HR tanácsadóként dolgozó volt hallgatók aktív részvételére. 

Az emberi erőforrás tanácsadó képzés alumni közösségének erősítése és a szakmai együttműködések megvalósítása érdekében elindult az FTI EET Ambassador program is, amelynek a felkért nagykövetei is bemutatkoztak a találkozón. 

A programba várják azoknak a volt hallgatóknak a jelentkezését, akik az emberi erőforrás tanácsadó mesterszak indítása óta végeztek az ELTE PPK-n, és a jövőben szerepet vállalnának a szakterület nagyköveteiként az intézeti rendezvényeken, szakértőként részt vennének kutatásokban, illetve építenék a kapcsolatot a végzett és a jelenlegi hallgatókkal is.

Jelentkezni az fti@ppk.elte.hu címen lehet. Az ambassadorokat az intézet honlapján fogjuk röviden bemutatni. 


A program az ELTE Alumni Központ támogatásával valósult meg.


kedvel
239 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Beszámolók

Az elmúlt 15 évben végzett perinatális szakemberek találkoztak a PPK-n

egy tag profilképe

PPK Alumni Tagozat

06 július

Beszámolók

Fitt lesz, ha itt lesz! - Sporttudományi nap Szakmai Alumni találkozóval

egy tag profilképe

Alumni Központ

24 május

Beszámolók

PPK - Első sportszakos Alumni Találkozó

egy tag profilképe

Alumni Központ

21 december