Vissza a hírekhez
Következő cikk

PPK - Első sportszakos Alumni Találkozó

Beszámolók

-

2020.12.21

2020. december 9-én online sportszakos alumni találkozót szervezett a PPK Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézet az ELTE Alumni Központ támogatásával. 


A találkozón a szervezők az ELTE-n megvalósuló sportképzésekről változásairól, fejlődéséről adtak átfogó képet, valamint beszámoltak annak a sportszervező szakos pályakövetési vizsgálatainak az eredményeiről, amelyben a résztvevő öregdiákok közül is sokan részt vettek.


A találkozót az est moderátora, dr. Bukta Zsuzsanna, az ESI adjunktusa nyitotta meg köszöntő beszédével, majd átadta a szót Pataky Csilla osztályvezetőnek aki ismertette az ELTE Alumni Központ főbb törekvéseit, tevékenységeit, és hogy miért érdemes bejelentkezni az alumni.elte.hu oldalra, illetve belépni a PPK Alumni Tagozat csoportjába. 


A résztvevőknek beszéltek az egyik legaktuálisabb új képzésről, a 2021 őszén először induló, sporttudományi és a gazdálkodástudományi ismereteket is nyújtó, komplex képzést kínáló sportmenedzser mesterszakról. Az alumni diákok közül volt, aki megjegyezte, hogy annak idején mennyire szeretett volna tovább tanulni mesterképzésen, és irigyli a mostani diákokat, hogy ők már ezt az opciót is választhatják.


A szervezők a tavaly indított testnevelő tanár alapképzésről, valamint a jövőre már levelező képzési formában elérhető kosárlabda edző és kajak-kenu edző képzésekről is beszéltek.


A találkozón kötetlen, közvetlen hangulatú beszélgetés alakult ki a végzett sportszakos hallgatók és volt oktatóik között. A hallgatók beszámoltak az eddigi szakmai életútjukról, felelevenítették és megosztották egymással a hallgatói évekhez kapcsolódó élményeiket. Nagyon érdekes volt hallgatni, a megszólalók elmeséléséből kibontakozó különféle életutakat és hogy a volt hallgatók milyen szeretettel teli nosztalgiával idézték fel az ELTE-s éveiket.


A találkozó moderátora dr. Bukta Zsuzsanna volt, mellette részt vett a beszélgetésen dr. Patakiné Bősze Júlia, Dr. Gősi Zsuzsanna, Érdiné Szalay Mariann, dr. Magyar Márton,  Lehmann László és Szabados Gábor is.

kedvel
547 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

Szakmai alumni találkozó a PPK emberi erőforrás tanácsadó mesterszakán végzett hallgatóknak

egy tag profilképe

PPK Alumni Tagozat

30 október

Beszámolók

Az elmúlt 15 évben végzett perinatális szakemberek találkoztak a PPK-n

egy tag profilképe

PPK Alumni Tagozat

06 július

Beszámolók

Fitt lesz, ha itt lesz! - Sporttudományi nap Szakmai Alumni találkozóval

egy tag profilképe

Alumni Központ

24 május