Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

A win-win tárgyalások alapjai

Hírek

-

2022.06.24

Tanács János a win-win tárgyalások alapjainak témájában tart előadást az ELTE Alumni „Life Long Learning" sorozatában.

A "Life Long Learning" az ELTE Nemzetközi Alumni Tagozatának sorozata, amelynek keretében az ELTE oktatói és munkatársai angol nyelvű online képzéseket tartanak az Egyetem nemzetközi alumni közösségének.

Az előadás keretében Dr. Tanács János támpontokat ad arra hogyan érhetünk el kölcsönösen előnyös tárgyalási eredményeket. A Docens Úr áttekinti a win-lose tárgyalások problémáit, és megmutatja, hogy mikor kényszerülünk ilyen tárgyalásra. Tanács János mutatja mikor és hogyan alakítható a win-lose tárgyalás win-win jellegűvé. Ezen kívül szóba kerül, hogyan javíthatjuk tárgyalóerőnket. A Docens Úr javasolni fog a továbbfejlődést segítő win-lose és win-win alapú szakirodalmat. 

Az ELTE Gazdaságtudományi Karának oktatójaként Tanács János fő oktatási területe a tárgyalástechnika. Az üzleti kommunikációhoz kapcsolódó kutatási területei az érvelés- és tárgyalástechnikához, valamint a kríziskommunikáció kérdéseihez kapcsolódnak. A Docens Úr az utóbbi időszakban a komolyabb műszaki katasztrófákban (Challenger és Columbia űrsikló baleset, Chernobil) szerepet játszó kommunikációs jelenségeknek szentelt tudományos figyelmet. 

Regisztráció

kedvel
296 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Hírek

URBAN HISTORY & TERRITORIAL PLANNING

AI

Alumni International

24 április

Hírek

TREVOR NOAH'S COMEDIC RESISTANCE TO HATRED IN SOUTH AFRICA AND THE USA

AI

Alumni International

16 április

Hírek

HUNGARIAN UNIVERSITIES COULD BECOME IMPORTANT BUSINESS PLAYERS FOR THE SPACE INDUSTRY

AI

Alumni International

15 április