ELTE Innovációs Nap 2023

A regisztráció határideje lejárt.

„Egészség testben és lélekben” mottóval mutatkoznak be az egyetem egészséggel kapcsolatos fejlesztései 2023. november 29-én.

Az ELTE hosszú évek óta zajló innovációs rendezvényének célja az egyetemen keletkezett tudás, az alapkutatások hasznosításának ösztönzése, az egyetem és a vállalati szféra kapcsolatának erősítéseHagyományosan ezen a napon kerül sor az elmúlt év legizgalmasabb fejlesztéseiért odaítélt kutatói és hallgatói díjak átadására is. 

Az Innovációs Nap ide mottója: "Egészség testben és lélekben – társadalmi és környezeti szempontból". Fókuszában az egészséggel kapcsolatos egyetemi innovációk állnak; számos egészségipari, gyógyászati kutatás mellett szó lesz mentális egészségről, társadalmi inkluzivitásról és felelősségről, fenntartható fejlődésről és környezetünk védelméről egyaránt.

A rendezvény egyben az ELTE által szervezett idei második Területi Innovációs Platform (TIP) esemény, az elsőről itt olvashat. Ez alkalommal megosztják a résztvevőkkel a náluk érzékelhető technológiai réseket, innovációs kihívásokat az Egyetem új együttműködő partnerei, az EIT Health Innostars, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és az iLex Innovációs Piactér képviselői is, akik nemrég új nemzetközi tematikus versenyt is elindítottak.

Forrás és teljes program

Facebook esemény 



kedvel
154 megtekintés Látogatók
Ossza meg
Előadások
Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt események

pén.

24

máj.

Alumni Operaest - Melis 100

ELTE Aula Magna (Egyetem tér 1-3., I. em.)

Budapest

szo.

25

máj.

Az Egyetem megnyitja kapuit: Füvészkert

ELTE Füvészkert

Budapest

sze.

29

máj.

Találkozz az ELTE-vel, Stockholm

Embassy of Hungary Stockholm

Stockholm