Retour aux actualités
Article suivant
Article précédent

Nemzeti Táncszínház - év végi ajánlatok

Kedvezmények

-

2023.11.22

Novemberben és decemberben is számos kedvezményes előadással várja az ELTE volt hallgatóit és hozzátartozóikat a Nemzeti Táncszínház. A programban megjelölt darabokat az Alumni Kártyával rendelkező ELTE Diplomások 30% kedvezménnyel látogathatják. A színház aktuális ajánlatát alább tekintheti meg.

Az év hátralevő részében is több program közül válogathatnak a tánc és a zene szerelmesei, legyenek akár a modern, a klasszikus, vagy a néptánc kedvelői. Ráadásul a napokban két premierre is sor kerül. 2023. november 25-én 19:30-kor a Hermész című egyfelvonásos kortárs darabot tekinthetik meg az érdeklődők, amelyet Kovács Gerzson Péter, Harangozó Gyula-díjas, kétszeres Lábán Rudolf-díjas koreográfus jegyez. 2023. december 6-án 19:30-kor pedig Shakespeare műve nyomán a Téli rege kerül bemutatásra Kulcsár Noémi Tellabor előadásában.

Jegyek igényelhetők a kiválasztott előadás napjának megjelölésével a brezovszki.valeria@tancszinhaz.hu e-mail címen, az ELTE Alumni Kártya képével (előoldali fotó vagy szkennelés). A megrendelést e-mailben véglegesítik. A beérkező jegyigények befoglalásra kerülnek, a jegyek pedig bármikor átvehetők a jegypénztárban 13-18 óra között, legkésőbb az előadás előtt. A kedvezmény minden esetben a teljes árú jegyből kerül levonásra.

Program 2023. november-december


A felhasznált kép forrása: nemzetitancszinhaz.hu

Amennyiben még nincs Alumni Kártyája, igényeljen egyet ezen a linken és címére kipostázzuk.

További kedvezményeink

kedvel
213 megtekintéss Visites
Ossza meg

Commentaires0

Vous n'avez pas les droits pour lire ou ajouter un commentaire.

Articles suggérés

Kedvezmények

Évad végi 50% kedvezmény a Katona József Színház előadásaira

egy tag profilképe

Alumni Központ

13 május

Kedvezmények

10% kedvezmény a Tudatosan jó termékeinek árából - Alumni Kártyával!

egy tag profilképe

Alumni Központ

24 április

Kedvezmények

Concerto Budapest - Spring Alumni Discounts

AI

Alumni International

23 április