Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Magyar emelt magabiztosan! - Videós segédanyag az érettségihez

-

BTK Alumni Tagozat

Hírek

-

2024.02.27

Idén fog érettségizni gyermeke vagy unokája? Ha emelt magyart szeretne tenni, ajánljuk új videósorozatunkat, melyből minden gimnazista hasznos tanácsokat kaphat a megmérettetéshez!

Megváltoztak a felvételi és pontszámítási követelmények, így a magyar emelt érettségi értéke is változott. Ezért döntöttünk úgy, hogy információs videókban mutatjuk be, hogyan érdemes az emelt színtű érettségire készülni. 

A "Magyar emelt magabiztosan" érettségire felkészítő segédanyagok az ELTE Magyar Irodalom- és Kultúratudományi Intézet, valamint a Magyar Nyelvtudományi és Finnugor Intézet együttműködésében jöttek létre, a videókban Keisz Ágoston, az ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium vezetőtanára vezet végig a feladatokon.

Az írásbeli feladatsorok megoldására való felkészüléshez tanácsokat adó videóink már elérhetőek weboldalunkon és Youtube csatornánkon

A továbbiakban pedig a szóbeli tételsorokhoz nyújtunk segítséget, hiszen hamarosan a rendszeresen előforduló tételekhez, anyanyelvi témákhoz, kötelező irodalmi szerzőkhöz és művekhez kapcsolódó anyagok is elérhetőek lesznek.

kedvel
123 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Hírek

MEGNYÍLT AZ ÚJ KÖZÖSSÉGI TÉR

egy tag profilképe

ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár

08 május

Hírek

URBAN HISTORY & TERRITORIAL PLANNING

AI

Alumni International

24 április

Hírek

TREVOR NOAH'S COMEDIC RESISTANCE TO HATRED IN SOUTH AFRICA AND THE USA

AI

Alumni International

16 április