Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Késő őszi doktori avató az Aula Magnában

Beszámolók

-

2023.11.16

2023. november 15-én az ÁJK, BTK, PPK, IK, TáTK, TTK ünnepélyes keretek között avatta fel doktorait. A frissen doktorált hallgatókat ez alkalommal is megajándékoztuk egy szép, ELTE címeres alumni fémkitűzővel, ezzel is jelezve, hogy visszavárjuk őket.

Ezen a napon 10 és 13 órától összesen 142 hallgatót avattak doktorrá. A 10 órás ünnepséget Darázs Lénárd, egyetemünk általános rektorhelyettese, míg a délutáni avatót Zentai László oktatási rektorhelyettes nyitotta meg. A ceremónián valamennyi dékán, illetve dékáni megbízott jelen volt. A hagyománynak megfelelően a friss doktorok először előterjesztették kérelmüket, majd hatos-hetes csoportokban a pédumra esküdtek fel. Ezt követte a jelöltek felavatása és a kézfogások. Végezetül a hallgatók képviselője megköszönte a sok támogatást és ígéretet tett arra, hogy a frissen felavatott doktorok igyekezni fognak, hogy a nemzet hasznos tagjává válhassanak. Az ünnepség rektori jókívánságokkal és a Nagyszombati Himnusszal zárult. 

A frissen doktorált hallgatókat megajándékoztuk egy aranyszínű, Egyetemi címeres ELTE alumni fémkitűzővel, ezzel is kifejezve számukra: 

Örök diákjait visszavárja az ELTE Alma Mater!


kedvel
308 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

25 éves a közgazdászképzés Szombathelyen - jubileumi ünnepi konferencia

egy tag profilképe

Alumni Központ

15 május

Beszámolók

XLV. 5vös 5km - Alumni kategóriával

egy tag profilképe

Alumni Központ

08 május

Beszámolók

Jótékonykodás és közösségépítés az első ELTE Média Alumni találkozón

egy tag profilképe

Bölcsészettudományi Kar ELTE

30 április