Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Egyetemi címeres vászontáska és kitűző kampány 2024 - Köszönjük!

Beszámolók

-

2024.04.04

Lezárult téli Támogatói kampányunk. Köszönjük szíves közreműködését több tucatnyi jószívű diplomásunknak! Segítségükkel a tehetséges, rászoruló hallgatóinkat támogató ELTE Alumni Ösztöndíj alapjának feltöltéséhez járulnak hozzá. Aki nem tudott élni a lehetőséggel, kérjük, hogy törekvéseinket SZJA 1% felajánlással vagy utalással segítse: az ELTE Alumni Alapítvány számára.

A 2024. februárjában meghirdetett kampányban egyetemi címeres sötétkék vászontáskával és/vagy ELTE Alumni kitűzővel ajándékoztuk meg támogatóinkat. Nyolc kar diplomása élt a lehetőséggel és utalt adományt a kampányban, és az ösztöndíj kiírásában közreműködő ELTE Alumni Alapítvány számlájára. A legtöbb adomány a TTK diplomásaitól érkezett, ezt szorosan követte a IK és az BTK.

A kampányon való részvételt nyereményjátékkal is ösztönöztük: páros jegyet lehetett nyerni az ELTE Füvészkertjében megrendezésre kerülő Sakura ünnepre. A szerencsés nyertes Dürr János (TTK '84), gratulálunk és kellemes időtöltést kívánunk a virágba boruló Füvészkertben! 

Jelen kampány keretében 199.900 Ft adomány érkezett be az ELTE Alumni Alapítványhoz. Az ELTE Alumni Ösztöndíj fejenkénti összege a 2024. tavaszi kiírás szerint 175.000 Ft, ezt ősszel 200.000 Ft-ra szeretnénk emelni. Kérjük, hogy éves SZJA 1% felajánlásával segítse a hallgatókat támogató törekvéseinket. 

A hallgatók nevében is köszönjük az eddigi közreműködést, szíves támogatást! 

kedvel
150 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Beszámolók

Egyetem megnyitja kapuit: Trefort-kert 2024

egy tag profilképe

Alumni Központ

26 április

Beszámolók

ELTE Sikerek: Erdei Anna

egy tag profilképe

Alumni Központ

19 április

Beszámolók

Szakmai délután és alumni találkozó a Magyar mint Idegen Nyelv Tanszéken

egy tag profilképe

Bölcsészettudományi Kar ELTE

16 április