Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Díjeső Weiszburg Tamásnak (TTK '80)

Kitüntetések

-

2020.09.18

Weiszburg Tamás (TTK '80), az ELTE Ásványtani Tanszék vezetője az ELTE TTK részéről Medzihradszky Díjban, a Miskolci Egyetem részéről Signum Aureum Universitatis díjban és a Magyarhoni Földtani Társulat részéről Lóczy Emlékplakett kitüntetésben részesült a felsőoktatásban nyújtott szakmai munkája elismeréseként.

Az ELTE TTK Tudományos Diákköri Tanácsa Dr. Medzihradszky Kálmánról elnevezett életműdíjat alapított, amelyet idén Weiszburg Tamás, az ELTE Ásványtani Tanszék vezetője kapott. A Medzihradszky Díj alapításával az ELTE TTK Tudományos Diákköri Tanácsa emléket kíván állítani Medzihradszky Kálmán professzor rendkívüli munkásságának, szellemi hagyatékának és a tudományos diákköri életben játszott meghatározó szerepének. Az eseményen a professzor özvegye, Medzihradszky Kálmánné Schweiger Hedvig és Horváth Ákos, az ELTE Tudományos Diákköri Tanács elnöke adta át elsőként a díjat, mellyel 100 000 Ft pénzjutalom is járt.

Magyarhoni Földtani Társulat Elnöksége a földtudományok terén végzett kiemelkedő, illetve tartósan eredményes oktatási és közművelődési tevékenység elismerésére Dr. Weiszburg Tamásnak Lóczy Lajos Emlékplakettet adományozott. 

Kitüntetésátadó Ünnepi Szenátusi Ülést tartott a Miskolci Egyetem 2020. szeptember 5-én, amelyen többek között Signum Aureum Universitatis díjjal tüntették ki Weiszburg Tamást kiemelkedő oktatási tevékenységéért.

Gratulálunk az elismerésekhez és további eredményes munkát kívánunk!

Forrás: ttk.elte.hu

Weiszburg Tamás az ELTE Múltidéző - generációk, emlékek  '79 - '85 epizódjának egyik főszereplőjeként az esemény moderátoraként is közreműködött! Hallgassa meg most!

kedvel
509 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Kitüntetések

Állami kitünetésben részesültek diplomásaink!

egy tag profilképe

Alumni Központ

20 március

Kitüntetések

Akadémiai ifjúsági díjak

egy tag profilképe

Alumni Központ

06 március

Kitüntetések

Rátz Tanár Úr életműdíj 2023

egy tag profilképe

Alumni Központ

08 január