Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

5 éves a Végzős ajándék

Hírek

-

2023.11.02

Ötödik éve kapnak frissdiplomásaink ajándékot végzésük alkalmával. Az egyetemi címeres kitűzővel ellátott képeslap kézzel fogható emlék számukra, kedves üzenet és emlékeztető, mely szerint távozásuk után is visszavárja őket az ELTE Alma Mater. A Végzős ajándék a 2018/2019 tanév végén, az ELTE Alumni Alapítvány megalakulásának X. évfordulóján került bevezetésre.

A 2018/2019. tanév nyári diplomaosztójának alkalmával kaptak először aranyszínű, egyetemi címeres, ELTE Alumni feliratos kitűzőt jellemzően az Egyetem osztatlan-, mesterszakos és doktori hallgatói (2022 óta a szakirányú továbbképzésűek is). Azóta több mint 18.000 végzős ajándékot osztottunk ki. 
Az indulást jeles kurátorunk első, példamutató szponzorációja tette lehetővé: dr. Béres József (TTK '77) a Béres Gyógyszergyár Zrt. elnöke, az ELTE TTK volt hallgatója a kezdetektől fogva mindmáig gondoskodik a Természettudományi Kar ajándékainak finanszírozásáról. A kitűzőt hordozó képeslapok hátulján szponzori üzenet - időtálló útravaló - is helyett kapott. 

A szponzoráció lehetősége ma is nyitva áll, akár egy-egy kar végzősei, akár valamennyi kar alapszakos hallgatóinak megajándékozására. 

A kitűzőt hordozó képeslap az ELTE új arculatához igazodva időközben megújult: a korábbi bordó színvilágot az új sötétkék vette át.


Végzős ajándék szponzoráció a 2023/24-es tanévre

kedvel
258 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Hírek

Domestic cats area serious threat to wildcats

AI

Alumni International

17 május

Hírek

Alapításának 389. évfordulóját ünnepelte az Egyetem

egy tag profilképe

Alumni Központ

16 május

Hírek

Betegségek korai felismerésén dolgozik Krausz Ferenc

egy tag profilképe

Alumni Központ

15 május