Hogyan tovább? - Időcsapdában

A regisztráció határideje lejárt.

Folytatódik jelenléti formában a Hogyan tovább? előadás-sorozat az ELTE Bölcsészettudományi Kar Gólyavárában. November 9-én 18:00 órától az előadó Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus az időgazdálkodás témáját járja körbe. 

Nem érek rá! Bárcsak két helyen lehetnék! Bárcsak több időm lenne! Ne haragudj, most sietek. (…) De hiszen ma már (szinte) mindig mindenki siet és általános érzet, hogy nincs időnk! Mi történt velünk a XXI. századra? Hogy kerültünk bele ebbe az időcsapdába? Miért van ma már arra külön szavunk, hogy FOMO (fear of missing out), vagyis kimaradok, lemaradok valamiről? A kulcskérdés persze valójában az, miként keveredünk majd ki a saját időcsapdánkból?

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Időpont: 2021. november 9. (kedd) 18:00 óra
Helyszín: ELTE BTK Gólyavár, Mária Terézia terem

A rendezvényen a hatályos szabályozásoknak megfelelően csak koronavírus elleni védettséget tanúsító igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt. A védettségi igazolványt és egy fényképes, azonosításra alkalmas okmányt érkezéskor, a rendezvény területére való belépéskor minden résztvevő köteles bemutatni. Ennek hiányában a szervezők a belépés lehetőségét bárkitől megtagadhatják.

Forrás: Karrierközpont

kedvel
543 megtekintés Látogatók
Ossza meg
Előadások
Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt események

pén.

24

máj.

Alumni Operaest - Melis 100

ELTE Aula Magna (Egyetem tér 1-3., I. em.)

Budapest

szo.

25

máj.

Az Egyetem megnyitja kapuit: Füvészkert

ELTE Füvészkert

Budapest

sze.

29

máj.

Találkozz az ELTE-vel, Stockholm

Embassy of Hungary Stockholm

Stockholm