Vissza a hírekhez
Következő cikk Korábbi cikk

Egyetemi címeres póló akció!

Felhívás

-

2020.08.14

Van már ELTE címeres pólója? Most hozzájuthat! A támogatói póló akció keretében az Egyetem Alumni törekvéseinek támogatásáért ajándék póló jár.

Tegyen szert ELTE címeres pólóra most! Az akció keretében jó minőségű, sötétkék, galléros pólóhoz juthat, hímzett egyetemi címerrel és ELTE Alumni felirattal - miközben a tehetséges, rászoruló hallgatókat is támogatja. Férfi fazonút S-2XL, nőit XS-2XL méretekben. Igényét 2020. szeptember 30-ig az alábbi űrlap kitöltésével tudja jelezni. 

Ajándék pólót kapnak mindazok, akik minimum 5990 Ft* összegű támogatás befizetését vállalják az ELTE Alumni Alapítvány számára és ezt az igénylésben is megerősítik 2020. szeptember 30-ig.

Igénylés

Attól függően, hogy összesen hány és milyen méretű, illetve fazonú pólóra érkezik igény, egyúttal 800 - 1500 Ft támogatással is gyarapítja az ELTE Alumni ösztöndíj alapot!

Az akció 50 darabos igénytől valósulhat meg. A beérkezett igények feldolgozását követően 2020. október elején küldjük az értesítést a további lépésekről, majd a támogatás beérkezését követő 4-6 héten belül postázzuk az ajándékokat belföldi címekre.
*Külföldi címre csak 8990 Ft feletti adományok esetében tudjuk eljuttatni ajándékot.  Egy címre egy ajándékot tudunk küldeni. 

Sorsolás! ELTE címeres bögréket sorsolunk ki azok között, akik vagy most igényelnek pólót, vagy fotót küldenek be magukról a már korábban szerzett pólóban. Igényléskor jelezheti, ha szeretne részt venni a játékban.

2794 megtekintés Visites

kedvel

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Felhívás

Média ajánlat

egy tag profilképe

Alumni Központ

21 szeptember

1

Felhívás

Végzős ajándék szponzoráció 2021

egy tag profilképe

Alumni Központ

21 szeptember

1

Felhívás

ELTE Alumni Alapítvány hallgatói mobilitás pályázat 2020/2021 II. félév

egy tag profilképe

Alumni Központ

21 szeptember